Pages

Search This Blog

Wednesday, April 20, 2011

Exam Jangan Tak Exam!

Kepada kanak-kanak student di UiTM Negeri Sembilan especially AS1201B1,
semoga diberi hidayah untuk study ye adik-adik!

hahahaha!

Eh..sekejap je dah sampai time exam korang kan..

All the Best :)


Monday, April 11, 2011

Masa Itu Emas!

Oh masa terasa sangat cepat berjalan sejak aku bekerja ni.
Aku ingat lagi aku lapor diri di pertengahan Februari lalu, sedar-sedar dah nak masuk pertengahan April. 

Tak terasa masa pergi meninggalkan aku..uhuk..


Hmm.. memanglah harini aku rasa tak berapa nak segar..
Mengantuk je masa drive dari Semenyih tadi..
Penat mencubit diri sendiri..

Dah bukak blog pun aku tak tau nak tulis apa.
Pfftt..

Boleh pulak menung 5-6 minit depan laptop ni,
otak macam tak dapat nak berfungsi pulak.
Fikiran duk menerawang entah ke mana-mana..

Mood, sila balik boleh?
Janganlah pergi main lama-lama..
Karang orang yang tak bersalah menjadi mangsa..

Itulah.. 
Mulut & mata sama je berat dengan badan pagi ni..

Sebab tak cukup tido ke?
Gile..dah tido awal malam tadi pun tak cukup tido lagi?
Jiwa kacau rindu kekasih ke?
Dah call dia pagi tadi dah.. tapi aku still mandom macam ni.

Erghh..
Kemon lah mata..
Segar segar ria pliz?

ps: apa kah lah yang aku repek kan..

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.