Search This Blog

Wednesday, August 12, 2020

Kembali Pada Rutin | Pasca PKP | Wordless Wednesday



22 comments:

  1. dapnye...breakfast tu. yum yum.
    ayu bawak mee hoon guyeng pagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tu la, dah start masuk ofis, mulalah breakfast kat luar semula kami ni ;)

      Delete
  2. Berat sarapan itu. Merangkap makanan tengahari juga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! saya makan pagi dan petang je kalau kat ofis, tengahari malas nak keluar hehe

      Delete
  3. Nasi sepinggan tu mau kenyang sampai tengahari.. hehehe

    ReplyDelete
  4. luckily dah makan ... klu tgh lapar tgk gmbr ni.. terliur

    ReplyDelete
  5. sedapnya menu walaupun lauk nampak simple je..hehe

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali kepada rutin yang lama. hidangan simple yang sedap tu.

    ReplyDelete
  7. shida yg xde anak pun rasa mcm superb sibuk juga..dah ade anak nnt..Allah xtahu la cmne..risau pulak fikir ^_^ mudah2an rutin berjalan dgn lancar setiap hari syaz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu shida, insyaallah bila dah ada anak, tiba2 jadi reti je nak buat hahaha

      Delete
  8. ruti menggosok baju sekolah anak selain baju kerja.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena gosok siap2 sebab malas nak gosok setiap malam, rasa rugi masa dengan anak2..hehe

      Delete
  9. makanan berlauk dan teh ais sedap kak. huhu.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me