Search This Blog

Showing posts with label workfromhomenomore. Show all posts
Showing posts with label workfromhomenomore. Show all posts

Saturday, October 24, 2020

Semua Sekolah Seremban Perlu Ditutup Minggu Depan

 Kecoh perkongsian sana sini tentang penutupan sekolah-sekolah di daerah Seremban mulai minggu depan sehingga November 2020.


Wednesday, October 21, 2020

ODL oh ODL

 

Minggu ni dah masuk minggu kedua semester baru untuk UiTM.
Plan asal pihak atasan, pelajar akan balik ke kampus walaupun lecture masih secara ODL.

Pada yang tertanya-tanya, ODL bermaksud Online Distance Learning.

Monday, October 5, 2020

Team Webinar My Office My Gym UiTM Cawangan Negeri Sembilan

 Nampak macam tak move on lagi dengan program My Office My Gym tu kan? 

Hahah!

Terjumpa pulak gambar ni, lupa nak upload kat mana-mana, jadi marilah upload kat blog!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me