Kelakar Tapi Rindu


Harini ada mesyuarat Pusat Pengajian.
Buat atas talian je la musim-musim Covid-19 ni.
Lama tak duduk sebilik sebumbung dengan diorang ni. A bit funny but have to admit I miss them all ๐Ÿ˜˜

Sekejap je rasa masa meeting 2 jam tadi.
Sambil meeting sambil usik mengusik, sambil bincang hala tuju pelajar dan pusat pengajian, sambil gurau-gurau.

Nasib baik bos sekepala haha!

Halah rindunya nak potluck ๐Ÿ˜‚

Nampaknya semester depan masih kelas atas talian.
Cuma bezanya, aku dah boleh masuk ofis.
Boleh nak WFH, cuma dah alang-alang anak sekolah bersemuka kan, bolehlah pergi kerja.

Bila masuk ofis ni, perasaan nak buat kerja tu semangat lah sikit.

Tapi awal-awal ni, lemau jugak sebab rindu anak-anak, rindu tv.. hahaha

Stay safe gais!

Ps: Cuba carik mana aku ๐Ÿคญ
 

Post a Comment

26 Comments

  1. Replies
    1. Haha rindu gitu gitu je, perasaan maauk opis ni lagi seronok dari WFH ๐Ÿ˜˜

      Delete
  2. Rasanya Syazni di kanan sekali.

    ReplyDelete
  3. meeting dlm talian pun nmpk hepi ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy plan macam2 untuk sem depan ๐Ÿ˜Š

      Delete
  4. saya pon dah mula bertugas dari pejabat sepenuhnya mulai semalam. no more WFH...

    ReplyDelete
  5. Betul, masuk ofis semangat sikit kalau nak dibandingkan WFH

    ReplyDelete
  6. kalau nak potluck boleh dah fikir and bincang.. first day masuk terus potluck :)

    ReplyDelete
  7. Dapat yang sekepala itu yang buat lebih santai bekerja baik secara bersemuka atau WFH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, alhamdulillah syukur atas environment ini ๐Ÿ˜Š

      Delete
  8. Rindu TV ya. Saya rindu nak belajar fizikal kelas :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami lebih rindu pelajar depan mata, at least terus nampak reaksi student masa kami ngajar ๐Ÿ˜Š

      Delete
  9. Semoga semua selamat daripada segala penyakit :)

    ReplyDelete
  10. haha ni mesti meriah. sebab ramai . nak2 pulak semua nak bercakap sbb da lama tak borak. hahah

    ReplyDelete
  11. wah syiok ye ramai2 sekali online heheh..

    ReplyDelete
  12. Wah! Meriahnya ramai2...! Tapi pompuan lagi ramai eh?

    ReplyDelete
  13. Seronok dah boleh masuk office, keluar tengok dunia luar. kanan atas sekali tu ke?

    ReplyDelete
  14. rasanya yang tudung hitam baju oren tu kot..haha

    ReplyDelete
  15. Wahh meriahnyaa hehee mana syaz???? ^_^

    ReplyDelete
  16. bila lama dok rumah, aida pun rasa nak masuk ofis.
    tapi... ni keje dah menimbun balik mcm covid da hapus.... hu hu hu hu...
    nak wfh balik, syaz!
    minta nyawaaaaaa hu hu hu hu hu....

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.