Monday, November 29, 2021

Mula Bekerja Dari Pejabat

Assalamualaikum, apa khabar semua? Fuh harini tak sempat menjengah ke blog langsung siang tadi. Harini adalah hari pertama kami perlu work from office secara total. Jadi banyak yang perlu diselesaikan. 

Lama dah bekerja dari rumah, jaga ayu sendiri, potty train dia sendiri.. jadi bila kena tinggalkan di, terasa juga rindu tu. Maklum lah, si bongsu yang manja..

Jadi nak melepas rindu, aku bawa baju yang dia pakai tidur malam tadi. Rindu-rindu, aku pun cium lah bau baju dia tu.

Abang-abang pun omak rindu juga, cuma abang-abang dah besar, mak yakin abang-abang boleh jaga diri lebih dari ayu jaga diri dia.

Jadi, letih sikit harini. Mengangkut komputer, setting itu ini.. dah mengantuk pun iya jugak ni.

Take care semua, stay safe jaga SOP ☺️

 

14 comments:

  1. hati2 kak :). btw, jemputlah baca entry kita.

    ReplyDelete
  2. Tue la, bila dah lama kerja dari rumah, kita pasti rindu dengan keletah anak-anak.. Selamat bekerja Syazni...

    ReplyDelete
  3. alahai...mesti rasa x sabar nak tunggu time balik kan? stay safe key...

    ReplyDelete
  4. selamat back to office.... kita tgu thn depan baru pk plan nk masuk opis hehehe

    ReplyDelete
  5. Selamat bekerja di pejabat..hehe
    Stay safe syaz..

    ReplyDelete
  6. Selamat menjalani dunia pekerjaan dlm norma baharu.. wlupun dah 2 tahun, tapi tetap norma baharu

    ReplyDelete
  7. Dah lama work from home... kena adapt balik kerja di office pula.
    Selamat kembali bekerja di pejabat, Syaz.

    ReplyDelete
  8. bila dah lama bersama di rumah, memang rindu dibuatnya. Bawa baju hilang rindu sikit, kan. Selamat kembali bekerja di office.

    ReplyDelete
  9. Selamat kembali berkerja di pejabat..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot