Showing posts with label baju budak. Show all posts
Showing posts with label baju budak. Show all posts

Tuesday, November 30, 2021

Baju Melayu dan Baju Kurung Pink

 

Bila dah kena bekerja sepenuhnya di pejabat ni, mulalah teringat dekat anak nan tiga ketul ni. Kalau masa BDR dulu, hingar-bingar dengan bingit suara masing-masing. Kadang tu nak buat kerja pun tak dapat!

Monday, November 29, 2021

Mula Bekerja Dari Pejabat

Assalamualaikum, apa khabar semua? Fuh harini tak sempat menjengah ke blog langsung siang tadi. Harini adalah hari pertama kami perlu work from office secara total. Jadi banyak yang perlu diselesaikan. 

Friday, June 18, 2021

Baju Kelawar Kanak-kanak

Beli online di shopee untuk Ayu.
Teringin pula nak tengok dia pakai baju kelawar.

Belikan untuk pakai tidur je.

Saturday, March 6, 2021

Saturday, February 27, 2021

Top 10 Gambar Misteri WhatsApp Minggu ini #2

Rawak sungguh gambar yang aku pilih untuk download dari whatsapp group minggu ni.
Ada yang sampai tak sesuai untuk dimuatnaik sebagai content blog pun ada haha!
Jadi ini 10 yang aku nak kongsi + 1 yang aku rasa hampir semua orang yang ada anak yang masih bersekolah akan download.

Poster Sidang Media Menteri Kanan Pendidikan Tentang Pembukaan Sekolah Bawah KPM.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot