Friday, June 18, 2021

Baju Kelawar Kanak-kanak

Beli online di shopee untuk Ayu.
Teringin pula nak tengok dia pakai baju kelawar.

Belikan untuk pakai tidur je.

Ayu macam biasa la, excited la dia kalau parcel yang sampai tu, ada bahagian dia kan.


Beli dua helai je dulu.
Tu pun risau jugak takut material kain tak best ke, atau terbesar ke, terkecik ke kan..


Tapi naaib baiklah ok je bila dia pakai.
Labuh sikit, tapi tak ketara.
Kiranya kalau jalan, tak adalah terpijak.


Kain dia pulak memang sangat selesa.
Memang macam kain baju kaftan yang selalu dijual di Kelantan Terengganu la.

Lepas basuh, dia ada la terkeluar benang sikit here and there, dekat tangan dan hujung kain.

Tapi overall ok, sedap pakai dan sangat selesa.

Macam mana aku tau?
Sebab aku pun beli yang saiz dewasa jugak hahaha

Cuma, untuk orang yang tinggi 170cm macam aku ni, baju kelawar tu akan senteng, atas buku lali.

Tapi nak pakai dalam rumah je pun, aku tak kisah.
Orang lain, tak tau la.. hehe

Salam Jumaat semua!

 

18 comments:

  1. Sudah macam model memperagakan baju kelawau.. Jangan sampai terbang sudah.. hehe.

    ReplyDelete
  2. cantek corak2 dia...
    apa link dia syaz? mana tau kot2 bole usha juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://shopee.com.my/gigi_yap?smtt=0.0.9 hehe

      Delete
  3. comel je Ayu..batik mmg selesa..

    ReplyDelete
  4. halah halah halah..Ayu, cumil awak berbaju kelawar.

    ReplyDelete
  5. Cantik la Syaz.
    Pandai Ayu jadi model ya.

    ReplyDelete
  6. pandai ayu pose pakai baju kelawar, dah mcm model plak nampak nye

    ReplyDelete
  7. Comel Ayu berkaftan...selesa kan..

    ReplyDelete
  8. Patutla kelawar dah tak pakai baju

    ReplyDelete
  9. memang selesa berbaju kelawar ni kan
    cute model cilik ni peragakan baju kelawar

    ReplyDelete
  10. cantik dah comel si budak ayu ni hehehe

    ReplyDelete
  11. Sape ajar posing mcm tu ye heheeee

    ReplyDelete
  12. Posing model yang mahal tu. Comel ayu berbaju kelawar. Cantik coraknya pun

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot