Teroka Sains 4 Rindunya Nak Travel


Adam memang peminat siri buku Teroka Sains ni. Dari Teroka Sains 1, Teroka Sains 2 dan Teroka Sains 3, semua dia dah ada. 
Jadi haritu, aku dapat message dari seller shopee. Rupanya seller masa aku beli Teroka Sains 3 untuk adam dulu. Dia bagitau yang Teroka Sains 4 dah ada dipasaran. Kebetulan, ada ready stock.

Apa lagi, terus tekan add to cart!
Tak sampai dua hari, terus buku Teroka Sains 4 tu sampai. Seronoklah si adam haa..

Yang best tu, seller tu siap bagi tiga free gift tau. Siapa lagi, free gift tu ayu lah yang rembat. Adam memang tak nampak dah, dia sibuk nak baca je buku tu.


Buku Teroka Sains 4 ni berkisahkan tentang tempat-tempat menarik yang ada di dunia. Memang menceritakan tentang tempat-tempat yang selalu dilawati oleh kaki travel.





Semoga minat membaca adam kekal selamanya ya nak.. ❤️

Siapa nak beli, boleh jenguk kedai shopee ni ya. Tadi aku tengok stok ada tiga je lagi ๐Ÿ˜‚

 

Post a Comment

16 Comments

  1. Wahh, mesti anak akak dah besor nanti suka travel sana sini...sebab dari awal usia dah rajin membaca buku buku gini gayanya..Huhu

    ReplyDelete
  2. Bagus Adam rajin membaca. Seronoklah dia dapat buku baru.

    ReplyDelete
  3. Tengok tajuk buku tu buat Syu rindu jugak nak travel. Tapi travel dalam Malaysia jer lah.Itu jer yang mampu.Hi3

    ReplyDelete
  4. bagus sungguh kalau anak suka membaca buku

    ReplyDelete
  5. Wow this book is amazing!
    Best-lah Adam, dah boleh mula meneroka thru book dulu. Besok2 dah besar baru travel betul-betul.
    Well done Syaz bagi early exposure to him.

    ReplyDelete
  6. Macam ibu juga.... rajin baca...

    ReplyDelete
  7. bagus minat membaca, emak pak pun tak kisah nak belikan buku bebanyak bila anak suka membaca... seronok boleh kongsi hobi

    ReplyDelete
  8. belum terbeli lagi buku teroka sains ni

    ReplyDelete
  9. bagus didik anak untuk minat membaca..tak de la dia spend banyak masa kat gajet kan...

    ReplyDelete
  10. Ozil sibuk kumpul Ensiklopedia Pertama saya..dah ada 4 dah

    ReplyDelete
  11. Wah.. dah ada yang ke 4.. menarik..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.