Dari Shida | Thankful Friday

 KELMARIN telah selamat sampai hadiah kiriman Blogger Friendly Tanah Air iaitu Shida Radzuan!


Kemas sangat-sangat bungkusannya, teruja rasanya masa barang ni sampai.

Walaupun dah tua, tapi bila ada orang bagi hadiah, happy dia lain macam tau hahaha!


Dapat buah tangan dari Shida Radzuan ni sebab tersenarai sebagai salah seorang Geng Kuat Komen Blog Shida. 

Bila dah berjaya buka kotak, dalam tu, mula-mula sekali nampak ada thank you note, ada facemask, dan facemask extender.

Lawa sangat-sangat, warna-warni. I like!

Okey, mari bukak plastik.


Ada bakul yang boleh lipat tu, corak gambar kucings.. cute sangat!

Terima kasih Shida Radzuan !

Di doakan semoga murah rezeki selalu hendaknya πŸ˜‰
great weekend ahead!

Post a Comment

32 Comments

  1. tahniah sonoknya dapat hadiah

    ReplyDelete
  2. tahniah..comel je bakul lipat tu..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.Tahniah.Senyum paling manis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, semoga murah rezeki shida dan PC juga ;)

      Delete
  4. Alhamdulilah..tahniah kak! Marilah terus komen di blog org lain. XD

    ReplyDelete
  5. Memang keperluan semua itu.
    Tahniah.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak! Comel kucing kat bakul tuu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dapat dah ye :)
    Maaf la lambat sebab parent yg nk mgait mask extender tu terlibat dgn kenduri
    terpaksa la tunggu dia hold hahhaaa..hujung bln baru dpt siapkan ^_^

    cantik kemas dia mgait suka saya warna warni corak dia ^_^
    tq syazni jd geng kuat komen blog shida :) jgn serik dtg ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana mungkin serik kalau dapat hadiah macam ni hehe.. terima kasih sekali lagi shida ;)

      Delete
  8. Tahniah. Moga ukhuwah antara blogger bertambah erat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, insyaallah amin ;)

      Delete
    2. Wah murah rezeki. Moga penerima dan yang memberi sentiasa murah rezeki bertambah-tambah
      Cantik warna colourful.

      Delete
    3. amin ya rabbal alami, semoga murah rezeki shida ;)

      Delete
  9. Replies
    1. betul2, semoga murah rezeki orang yang memberi rezeki ni hehe

      Delete
  10. Tahniah 😍 comel lah bakul tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you, aah comel kan? good taste shida ni ;)

      Delete
  11. Alhamdulillah. Tahniah kak Syaz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, terima kasih. Jom ramai2 serbu blog shida ;)

      Delete
  12. Comelnya bakul kucing dengan mask extender tu! Tahniah sis :D

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.