Tuesday, November 24, 2020

Baju dan Medal Dragon Ball Virtual Run

 Setelah tunggu beberapa ketika, akhirnya sampai juga tshirt dan medal Dragon Ball Virtual Run yang aku sertai tu.

Yeay!

Shhh buat-buat tak nampak je saiz baju si gajah ini hahaha

Terujalah jugak sebab ini kan first time aku sertai Virtual Run.
Eheh..

So, let's unpack!


Ahah ini lah rupa baju nya.
Cun kan?

On tak on?

Kain dia memang sesuai untuk aktiviti berpeluh la, jenis kain jersey.


Ini pulak corak belah belakang.
Pakai baju ni masa masak, peluh macam lari tujuh kilometer woa!
Ahahah


Ada sticker.
Aku tak tau nak tampal kat mana.
Adam asyik mengorat, kata dia nak.

Yihhh!

Ah talk to the hand!
Not now la sekurang-kurangnya keh keh..


So ini medalnya!
Tahniahlah diriku sebab berjaya kumpul steps!


Ini belah belakang medal.
Ada tertulis Finisher.
Yeahh!


Itulah sahaja nak share tentang Dragon Ball Virtual Run punya barang-barang ni.

Dan ada satu rahsia nak bagitau:

Sebenarnya, Dragon Ball, ada tujuh biji kesemuanya!

PS: Mesti korang terdengar-dengar suara kartun yang sebut ayat tu masa dolu-dolu kan?
kikiki

46 comments:

  1. Cantik, Syaz.. terutama medal tu, cun giler!

    ReplyDelete
  2. alamak... knp besar sgt saiz baju tu? framekan je lah letak dlm bilik tidur... hehehe... kimsalam kt son goku tau... hihihi

    ReplyDelete
  3. Lawanya 😍
    And congrats sbb jadi finisher yeah!

    ReplyDelete
  4. macam2 dapat tu syaz. seronok ek.

    ReplyDelete
  5. ehh baru tadi wak ada baca blog kakmim baru dapat customised tshirt Among Us., ni kamu pulak tunjuk baju Dragon Ballz pulak., hehehe janji meriahh anak beranak kann

    ReplyDelete
  6. wahh dapat dah..ok lah tu boleh buat koleksi kan syaz :)
    tahniah syaz!

    ReplyDelete
  7. lawanya medal dia.. Baju pun cantik

    ReplyDelete
  8. Tahniah2x sbb dpt hadiah, jadi finisher semua tu..janji bahagia😁

    ReplyDelete
  9. Zaman dulu uncle beli dragon ball ni... komik dia

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH SYAZ CANTIK BAJU N MEDAL

    ReplyDelete
  11. uuuuish smart laaaa baju tu and medal.. sapa minat Dragon Balls ni mesti suka. awesome..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, mostly peserta lain sangat excited, bergambar dengan baju ni siap melompat la terbang la hehe

      Delete
  12. cantik baju dan medalnya..jeles pulakkkkkk

    ReplyDelete
  13. Tahniah, Syaz! Cantik t-shirt dan medal. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih, betul tu pandai organizer buat :)

      Delete
  14. Nasib baik Adam tak minta T-shirt juga.
    Patut pingat itu buat bentuk mutiara. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually dia minta tau, dia kata dia nak bila dia dah besar nanti hahaha

      Delete
  15. medal dia cantik sungguh ni! peminat goku mesti byk yg join kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, rata2 yang join semua peminat Goku daj Dragon Ball hehe

      Delete
  16. Belum berkesempatan nak join virtual run. .. berangan aje lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada banyak VR ni sis, boleh download app JomRun, nanti dia update bila ada yang latest kat situ hehe

      Delete
  17. Lain dari yang lain baju dan medal. Seronok dapat. tahniah!

    ReplyDelete
  18. Belum pernah join VR.. tapi banyak kali dah lalu lakang kat FB tu.. hehe.. Nanti nak try la.. sebab berbayor kan... Tahniahhhh! Finisher!

    ReplyDelete
  19. o.m.g !
    asben aida peminat dragon ball!
    kalau la dia nampak ni, ntah2 dia nak beli, syaz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe haritu dia ada jual juga walau tak join run, kalau tau, saya war war kan dah hehe

      Delete
  20. aida lom pernah join virtual run ni.
    pernah nak join. tapi, last last cancel.
    ni hah, jabatan ada buat satu virtual run.
    murah aje yuran nyer. start awal januari nanti.
    hmmmmm... lom decide lagi, syaz.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads