Showing posts with label baju. Show all posts
Showing posts with label baju. Show all posts

Friday, November 26, 2021

Checklist


Petang tadi aku kepeningan sebab baru terfikir yang budak kecik ni nak masuk tadika tahun depan.

Friday, April 16, 2021

Cara Gosok Baju Berbutang | Sebarkan Manfaat Sempena Ramadhan #4

 Tinggal di rumah yang jumlah lelaki lebih banyak dari perempuan ni, baju kemeja yang berbutang ni memang banyaklah nak kena gosok.

Baju kerja zaimi, baju sekolah ada, baju tadika amir, baju aku pun kadang-kadang ada juga jenis berbutang ni.

Saturday, January 23, 2021

Wakanda VR Medal and Shirt

November lepas, aku ada join 1 Virtual Run.

Jadi dalam bulan 12 tahun lepas, sampailah barang-barangnya.
Lupa pulak nak update.
Hehe..

Jadi jom zoom in!

Dia hantar guna Poslaju.
Lepas unwrap, inilah semua barangnya.
Aku bayar untuk pakej yang dapat medal dan baju.

Tuesday, November 24, 2020

Baju dan Medal Dragon Ball Virtual Run

 Setelah tunggu beberapa ketika, akhirnya sampai juga tshirt dan medal Dragon Ball Virtual Run yang aku sertai tu.

Yeay!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot