Saturday, January 23, 2021

Wakanda VR Medal and Shirt

November lepas, aku ada join 1 Virtual Run.

Jadi dalam bulan 12 tahun lepas, sampailah barang-barangnya.
Lupa pulak nak update.
Hehe..

Jadi jom zoom in!

Dia hantar guna Poslaju.
Lepas unwrap, inilah semua barangnya.
Aku bayar untuk pakej yang dapat medal dan baju.

Untuk pakej ini pun, aku dapat juga pelekat.
Berkilat-kilat gittew hehe..


Dan ini adalah medalnya!
Tadaaa!
Siap ada Ayu photobombing kat belakang tu haa



Bagi aku, medal dia memang smart!
Dahlah berat.
Memang cun!
Kalau pakai tu terletak je lah kat dada sementara nak ambil gambar ke apa kan.



Ini pulak tshirtnya.
Kain jersey.

Yang memang sesuai kalau nak pakai untuk berlari.
Sebab berpeluh-peluh kan.
Sihat je rasa.


Ini belah belakangnya.
Adamlah jadi tukang pegang hehe..





Oh ya lupa, belakang medal tu pun ada tulis Finisher jugak.
Meh nak tunjuk lagi sekali rupa depan dia haha!


Itulah saja barang-barangnya hasil dari menghabiskan jumlah steps untuk 8KM Wakanda Virtual Run haritu hehe..

23 comments:

  1. Cantik. Barang pun nampak berkualiti. Memang ikuti cerita Syaz pasal larian Wakanda. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. berhari-hari juga baru cukup langkahnya haritu ahaha

      Delete
  2. Bestnyaaa...especially baju tu..cantik...

    ReplyDelete
  3. bagus semuanya berkualiti. Puas hati lah ambil pakej medal dan baju. Kira habis jugaklah challenge ni :) Tahniah!

    ReplyDelete
  4. ayuuuuu jgn telan medal tuuuu ;-)

    ReplyDelete
  5. Smart! Kaler pun nice.. hitam purple.. selamat berlari pakai bj wakanda forever

    ReplyDelete
  6. eh cantik la design baju dia! medal pun cantikkk

    ReplyDelete
  7. lawanya medal dia!!! tak pernah lagi join virtual run ni..huhu

    ReplyDelete
  8. Cantik medal dan baju tu!! Tak pernah lagi Cik TK ada pengalaman join virtual run ni.,

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot