Sunday, January 24, 2021

Dari Shida

Wah ada posto datang hantar 1 kotak lah!

Setua mana pun usia bertambah, tapi tiap kali ada orang bagi hadiah, perasaan teruja tu mesti ada hahaha

Apa lagi, terus unbox!


Ahah!
Dalam kotak, ada sampul pulak.
Dari sampul tu, terus tahu yang hadiah ini pemberian dari Shida! Terima kasih Shida!

Moga terus murah rezeki Shida!

Ada apa ye dalam sampul?
Haa jom bukak sampul pulak!


Lumayannya!
Ada macam-macam ha!



Ada kalendar meja yang comel!
Yasss memang best jadi orang kuat komen blog shida ni hehe..



Ada pelekat peti ais tertulis Pangkor.
Terus feeling balik dari Pangkor tau!
Dan ada juga tasbih digital.
Nampak tak ada tangan entiti lain tu?
Ha entiti tu lah yang bertanggungjawab pergi tampal Pangkor tu kat peti ais walaupun tak disuruh πŸ˜‚


Last sekali ada frame gambar dari IKEA weh!
Best best.

Terima kasih Shida sekali lagi atas semua ni.
Semoga terus success dalam dunia blogging ye πŸ€—

Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah buat Shida, dan semoga termakbul segala doa dan permintaan Shida 😘

Jom kawan kawan kita ke blog Shida

πŸš¦πŸš™πŸš—πŸšπŸššπŸš›πŸšœπŸŽ️πŸš’πŸš‘πŸš“πŸš•πŸ›ΊπŸšŒπŸŽ πŸšπŸ›Έ

πŸ‘†Rombongan kami ke Blog Shida!

26 comments:

  1. wah banyaknya hadiah syida utk syaz...kak pun dpt hadiah dari syaz...terkojut den tksh syaz

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..lumayan sekali dapat macam macam hadiah tu kak. Betul betul betul, memang excited setiap kali dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah dapat hadiah. Saya follow di sini.

    ReplyDelete
  4. Kalendar rupanya kan. Asal ingat nota.
    Seronok apabila terima hadiah.

    ReplyDelete
  5. wahhhh best tuuu thaniah tahniah! yg plg best kalendar tu sbb thn ni sy x dpt apa2 kalendar pun waaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..tahniah..byk hadiahnya..

    ReplyDelete
  7. Bestnyaa. nakjugak la komen selaluuu. hihi

    ReplyDelete
  8. Betul2..Wpun dah berusia ni tetap excited kalau part hadiah. hehe

    ReplyDelete
  9. Best2 hadiah dr shida.. tp betullah tua muda mmg suka kalau dpt hadiah kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe hadiah boleh menimbulkan rasa bahagia hehe

      Delete
  10. Heheh congrats kak syaz!!! cantik betul kan hadiah tu :)

    ReplyDelete
  11. wahhhh syoknya dapat hadiah lagi!! tunggu hadiah dari kita tauu..hahahah..dalam next week insya'Allah da boleh pos πŸ₯°

    ReplyDelete
  12. Wah!! Tahniah tahniah!!! Tak kira umur berapa pun kak Syaz, sudah pasti kita semua teruja terima hadiah. Betul takkk?

    ReplyDelete
  13. Tahniah syaz!
    ALhamdulillah awak suka hadiah kecil dari saya ni :)
    keep bloging ya! <3

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot