Showing posts with label top commentator blog. Show all posts
Showing posts with label top commentator blog. Show all posts

Wednesday, September 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim OGOS 2021

  Pantas sungguh masa berlalu, rasa macam baru je sangat-sangat aku update tentang Top Commentator Blog Syazni Rahim ni untuk bulan Julai 2021.

Tengok-tengok dah penghujung Ogos pulak kan!


Monday, August 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim JULAI 2021

 Assalamualaikum!

Maaf lama juga abaikan blog ini.

Sebab aku masih tak ada mood, esok abah akan masuk ward untuk operation.

Tambahan juga, sekarang adalah musim final test untuk pelajar.

Namun, tidak dilupakan segment meraikan Top Commentator blog aku ini, yang tak jemu singgah dan meninggalkan jejak ๐Ÿ’“

Thursday, July 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim JUN 2021

 Pejam celik pejam celik, sekejap je dah tiba-tiba masuk bulan Julai kan.

Masa memang sangat mencemburui kita semua.

Bila masuk bulan baru, aku akan tengok senarai top pengomen yang selalu sudi meninggalkan jejak dalam blog marhaen ku ini.

Jutaan terima kasih diucapkan atas ukhwah dan sokongan semua.

Jadi, untuk bulan Mei 2021 haritu, blogger yang paling banyak meninggalkan jejak yang terakam oleh widget top commentator di sisi blog ini adalah....

*drumroll


Tuesday, June 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim MEI 2021

 Walau dalam situasi lockdown, aku tetap menghargai semua pembaca blog Syazni Rahim ini tau.

Sebab sayang sangat semua yang sentiasa sudi menjalinkan ukhwah bersama diriku insan biasa ini hehe..

Jadi, sepanjang Mei, ramai kenalan blog baru yang muncul juga selain rakan-rakan blog yang dah setahun kita kenal ini.

Terima kasih daun keladi!

Baik, mari kita tengok siapakah Top Commentator untuk Mei 2021!

Dan tidak dilupakan nanti, siapakah 2 commentator yang akan memenangi cabutan bertuah!

Let's check it out!

Sunday, May 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim April 2021

 Assalamualaikum semua!

Ya ampun, aku tersangat bizi sampai lupa update blog.

huhu..

Tapi aku tetap tidak lupa untuk meraikan para blogger yang tak jemu datang singgah ke blog ku ini untuk membaca hasil coretan aku yang biasa-biasa ini.

Dan, yang ohsemnya, meninggalkan jejak.

Sayang semua!

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan April 2021!

Jadi, top commentator untuk April 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*


Wednesday, March 31, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Mac 2021

 Pejam celik pejam celik dah hujung Mac.
Prestasi blogging dan blogwalking bulan mac 2021 ni memang sangat teruk!
Huhu..

Maaf dan terima kasih pada semua pengunjung yang tidak jemu untuk meninggalkan jejak.
Aku harap sangat aku sempat kunjung balas semula semua.
Kalau tak sempat, dan tak nampak kelibat aku dekat blog kalian, maklumkanlah ye?

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan Mac 2021!


Jadi, top commentator untuk MAC 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Thursday, February 4, 2021

Tuesday, February 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Januari 2021

 Hai kawan-kawan blogger!

Ya, memang saya busy seperti semut seminggu dua ini.

Tapi, nak announce juga Top Commentator! 

Jadi, top commentator untuk JANUARI 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Tuesday, January 5, 2021

Tote Beg Dengan Nama Sendiri

 Nak kongsi berita gembira!

Semalam, ada bungkusan sampai.

Sebab tak ada order apa-apa pun dari mana-mana, jadi macam buat derk je masa adam pergi ambil kat pagar. Sekali lepas tu, dia terus je lari naik atas sambil jerit "makkkk barang makkk!"

Friday, January 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Disember 2020

 Happy 2021 everyone!

Semoga tahun baru ini lebih baik dari sebelumnya..insyaallah!


Jadi, top commentator untuk Disember 2020 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Thursday, December 31, 2020

Suka Sangat Komen Orang, Dah Mendapat! | Thankful Thursday

 Lagi beberapa jam nak masuk tahun baru 2021.

Tiba-tiba di kalau lemau pagi tadi, dapat satu pesanan dari blogger terkenal yang selalu menjengah blog ku ini, iaitu abam kie!

Sunday, December 6, 2020

Top Commentator Blog Syazni Rahim November 2020


 Alamak, delayed 6 hari pulak.

Memang dah plan, untuk menghargai rakan-rakan blogger yang tidak henti-henti memberikan komen dan meninggalkan jejak pada post yang aku up di blog ini, aku juga nak buat segment Top Commentator lah pada setiap awal bulan baru bagi bulan sebelumnya.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot