Tuesday, January 5, 2021

Tote Beg Dengan Nama Sendiri

 Nak kongsi berita gembira!

Semalam, ada bungkusan sampai.

Sebab tak ada order apa-apa pun dari mana-mana, jadi macam buat derk je masa adam pergi ambil kat pagar. Sekali lepas tu, dia terus je lari naik atas sambil jerit "makkkk barang makkk!"


Aku pun agak terpinga-pinga jugaklah.
Kebetulan masa tu tengah edit buletin jabatan aku sikit kan.

Sekali tengok nama pengirim, terus teringat yang Kak Mim pernah announce aku sebagai top commentator.

Apa lagi, berdesuplah kita bukak jom!


Di dalamnya ada satu beg goodie warna hitam yang tertulis nama aku.
Teruja sangat-sangat jadinya ahaha!

Teruz zapp bukak pulak lipatan di beg goodie tu.
Ada tertampal sticky note warna kuning.
Sah dari Kak Mim!


Happy New Year to you too Kak Mim!
Bila keluarkan barang yang dalam beg goodie tu, memang bertambah happy la!

Terima kasih Kak Mim sebab bagi saya beg tote yang ada tercetak nama saya sendiri atas beg tu!


Dapat customized tote bag with my name printed on it!
Bukan itu saja, siap ada url ke blog ni lagi.

I like!



Manalah tau, bila bawak beg ni ke kedai kan, ada orang terus cari blog aku.
Bertambah visitor blog ahahah!

Terima kasih Kak Mim!

Jom kita terbang ke Sarawak jumpa Kak Mim!


38 comments:

  1. cantik kan kak syaz ... atie sukaaaa

    ReplyDelete
  2. Wahhh!! Tahniah tahniahh ☺️

    ReplyDelete
  3. tahniahnyer.. 😅😅😅

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... dh sampai yeay!!! Boleh la letak botol tupperware utk pegi keja kan? Hehehehe.. harap sudi je lah ye syaz 🤭🤭🤭

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. cantik tote bagnya..

    ReplyDelete
  6. cantik..Alhamdulillah, rezeki..

    ReplyDelete
  7. wahh cantik! rezeki rajin comment kan hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha... nak follow kak mim gak lah, manelah tau bole dpt beg gak

    ReplyDelete
  9. wahhhh bolehlah bergaya sakan lps ni ;-)

    ReplyDelete
  10. Tahniah! alhamdulillah
    Wah! bestnya dapat tote customize lagiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, best dan terharu sangat 😁

      Delete
  11. Alhamdulillah. syoknya dapat tote bag ada nama blog sendiri. Tahniah kak Syaz :)

    ReplyDelete
  12. Tahniahhhh. bestnyaaaaaaa... rezekiii gitu

    ReplyDelete
  13. cantiknyaaa !! so thoughtful KakMim kasi hadiah tu..
    comeyyy sesuai nak bawak kemana2..

    ReplyDelete
  14. Tahniah cantik tote bag siap ada nama blog lagi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih rabia. Cantik kan, pandai kakmim pilihkan design 😁

      Delete
  15. wow tahniah syaz! bertuahnya hehee lawa tote beg tu syaz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe rezeki. Semoga murah rezeki pemberinya jugak 😊

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads