Wednesday, January 6, 2021

Nasi Lemak Bob Gadang | Wordless Wednesday

 







50 comments:

  1. morning syaz
    lapo tgk nasi lemak comel daun pisang camni

    ReplyDelete
  2. asal nasik lemak daun pisang je mesti menyelerakan..walaupun kekadang pernah jumpa yg rasa mkn nasik dingin dgn sambal tumis je.. mmg hampa

    ReplyDelete
  3. selamat bersarapan syaz dapnya nasi lemak

    ReplyDelete
  4. berapa harga tu sebungkus? nampak comel je tapi mesti bau sedap bila ada daun pisang

    ReplyDelete
  5. sedapnya..nasi lemak daun pisang..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Sambal dia memang perfect di tekak akak hehe

      Delete
  7. Replies
    1. Aah, nasi lemak bob gadang ni datang dari nilai, ada yang collect order ke sini hehe

      Delete
  8. makan satu tak kenyang ni....

    ReplyDelete
  9. ikut loghat kg sy, gadang tu maksudnya marah. diambil dr perkataan meradang hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. disini gadang tu maksudnya besar πŸ€—

      Delete
  10. kerta pembalut luar tu corak daun, cantik tambah best sebab ada daun pisang kat dalam.

    ReplyDelete
  11. Nampak sedap.
    Berapakah itu nampak macam nasi bajet

    ReplyDelete
  12. dari segi visual, aku boleh teka nasi lemak ni sedap dan paduuu

    ReplyDelete
  13. Uncle memang suka nasik lemah siap bungkos ni... aroma kepam daun pisang tu... Fuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuh memang sedap tau uncle, sekeluarga kami suka hihik

      Delete
  14. Replies
    1. Sambal dia memang sedap! Main star dalam nasik tu hihi

      Delete
  15. Sedapnya nasi lemak daun pisang. Aroma daun pisang tu membungkus nasi lemak berlemak dan panas memang sodap! bungkusan kertas luar macam daun pisang tu menarik. terbaik marketing dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan bungkusan dia cantik, dan seiring dengan rasa hehehe

      Delete
  16. nasi lemak singgit ke nihh? nmpk sedapp

    ReplyDelete
  17. Wehh.. sedapnyaaa.. terusss rasa nk cari nasi lemak daun pisang.. mak sy sukaa....huhu..

    ReplyDelete
  18. menarik bungkusan nasi mcm nie..

    hi..jom singgah blog suzie..jgn lpa klik follow ya..hehe

    https://www.sitisuziana.com/

    ReplyDelete
  19. Nasi lemak mcm nie makan hari2 pun tak jemu..sedapnya

    ReplyDelete
  20. uuuish siap label begitu sekali.. cantik pulak tu..

    ReplyDelete
  21. suka makan nasi lemak daun pisang, rasa dia lagi sedap..hehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot