Showing posts with label pengunjung blog. Show all posts
Showing posts with label pengunjung blog. Show all posts

Sunday, May 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim April 2021

 Assalamualaikum semua!

Ya ampun, aku tersangat bizi sampai lupa update blog.

huhu..

Tapi aku tetap tidak lupa untuk meraikan para blogger yang tak jemu datang singgah ke blog ku ini untuk membaca hasil coretan aku yang biasa-biasa ini.

Dan, yang ohsemnya, meninggalkan jejak.

Sayang semua!

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan April 2021!

Jadi, top commentator untuk April 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*


Wednesday, March 31, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Mac 2021

 Pejam celik pejam celik dah hujung Mac.
Prestasi blogging dan blogwalking bulan mac 2021 ni memang sangat teruk!
Huhu..

Maaf dan terima kasih pada semua pengunjung yang tidak jemu untuk meninggalkan jejak.
Aku harap sangat aku sempat kunjung balas semula semua.
Kalau tak sempat, dan tak nampak kelibat aku dekat blog kalian, maklumkanlah ye?

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan Mac 2021!


Jadi, top commentator untuk MAC 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Sunday, February 28, 2021

Tuesday, February 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Januari 2021

 Hai kawan-kawan blogger!

Ya, memang saya busy seperti semut seminggu dua ini.

Tapi, nak announce juga Top Commentator! 

Jadi, top commentator untuk JANUARI 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Wednesday, January 20, 2021

Tuesday, January 12, 2021

Marathon Baca Cerpen Syaz Eym?

 Macam mana semua? OK?

Tempat kalian PKP. PKPB, PKPP atau PiKoPiKoPongPong?

Hehe..

Apa-apa pun moga semua stay safe ya!

Pagi tadi ternampak aliran trafik ke blog aku melalui Feedjit kat tepi tu.


Tuesday, January 5, 2021

Tote Beg Dengan Nama Sendiri

 Nak kongsi berita gembira!

Semalam, ada bungkusan sampai.

Sebab tak ada order apa-apa pun dari mana-mana, jadi macam buat derk je masa adam pergi ambil kat pagar. Sekali lepas tu, dia terus je lari naik atas sambil jerit "makkkk barang makkk!"

Friday, January 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Disember 2020

 Happy 2021 everyone!

Semoga tahun baru ini lebih baik dari sebelumnya..insyaallah!


Jadi, top commentator untuk Disember 2020 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Tuesday, December 22, 2020

Pengunjung bertuah 1340000 telah ditemui!

 Serius terharu dengan kunjungan kawan-kawan blogger ke blog aku ini.

Rasanya baru saja Nona dapat capture 1,335,000 kan, harini 1,340,000 jiga telah berjaya ditangkap!

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Pengunjung yang bertuah itu adalah Cik TK dari Tetikus Merah!


Monday, December 14, 2020

Pengunjung 1,335,000 Telah Ditemui!

 Terlupa pulak nak umumkan!

Pengunjung bertuah dan yang supportive untuk pageview ke 1335000 telah ditemui!

Yeayy!

Si dia yang bertuah itu adalah Nona!

Tahniah Nona!



Terima kasih Nona!

Jom kawan kawan, kita terjah blog Nona!

Buat Nona, nanti saya pos hadiah ya ๐Ÿค—

Yang lain, jangan lupa capture 1,340,000 pula ya!๐Ÿ˜


Sunday, December 6, 2020

Top Commentator Blog Syazni Rahim November 2020


 Alamak, delayed 6 hari pulak.

Memang dah plan, untuk menghargai rakan-rakan blogger yang tidak henti-henti memberikan komen dan meninggalkan jejak pada post yang aku up di blog ini, aku juga nak buat segment Top Commentator lah pada setiap awal bulan baru bagi bulan sebelumnya.

Tuesday, December 1, 2020

Sunday, November 15, 2020

Top Pengomen Blog Rabia

 Rezeki hari ini, rabia dm di telegram kata aku adalah top pengomen blog dia untuk bulan November!

Terima kasih rabia!

Sebab rabia ada bagi 1 header blog:

Monday, November 2, 2020

Salam Sayang Blogger Hidana

 Alhamdulillah, minggu lepas cek peti surat, ada 3 keping sampul surat.

Satu dari Bank Islam, satu dari Kurnia Insurans, dan satu lagi ada setem.

Jeng jeng jeng!

Tuesday, October 27, 2020

Sunday, October 11, 2020

Entah Apa Dicari Datang Ramai-ramai dari Hong Kong

 Sejak blogging kembali bulan Jun haritu, aku selalu jugak check aku punya blog stat.

Ada satu perkara yang menarik minat aku.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot