Showing posts with label pengunjung blog. Show all posts
Showing posts with label pengunjung blog. Show all posts

Wednesday, January 5, 2022

Top Commentator Blog Syazni Rahim Disember 2021

Alhamdulillah, akhirnya cukup 12 kali segment pencarian Top Commentator untuk blog SR sepanjang tahun 2021 yang lalu. Terlambat sikit SR up berkenaan segment ni. Macam-macam perkara yang SR sibukkan sejak hujung Disember hari tu sebenarnya. Jadi perkiraan top commentator untuk Disember nanti pun, akan diambil kira 5 hari tambahan dalam Januari 2022 ni. Hee!

Wednesday, December 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim NOVEMBER 2021



 Assalamualaikum semua! Dan hello Disember!
Masya Allah, sekejap je dah masuk bulan 12 untuk tahun 2021 kan. Macam-macam kita semua dah tempuh sepanjang tahun 2021 yang tidak kurang juga mencabar ini. Semoga bulan terakhir tahun 2021 ini dipenuhi dengan perkara-perkara baik dan penuh rezeki kegembiraan buat kita semua. Insyaallah!

Jadi, sempena masuknya bulan baru ini, SR akan umumkan.. eh jap jap.. SR? Apoo tu? Haa.. dulu SR bahasakan diri sebagai aku bila menulis blog. Tapi rasa macam nak tukar. Pernah try guna saya, tapi tak best pulak, macam terlebih ayu pulak sedang kan diri ibarat raksasa je haha! Jadi slow-slow den guna SR la ya.. Hee!

Ok berbalik pada cerita, setiap kali masuknya bulan baru seperti bulan-bulan sebelum ini, SR akan umumkan blogger tegar yang rajin meninggalkan komen di blog SR ni.

Untuk November 2021 yang lalu, yang mendahului carta Top Commentator Blog Syazni Rahim adalah...

*drumroll*

Friday, November 19, 2021

Perginya Blogger Kamsiah Yusoff

 Innalillahi wainnalillahirojiun..

Terkejut betul dengan perkhabaran ini..

Padanlah lama Kak Kamsiah tak bertandang ke blog, rupanya telah meninggal dunia 😔


Monday, November 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim OKTOBER 2021

 Assalamualaikum semua! Terima kasih kerana masih setia meninggalkan jejak trafik pada blog marhaen ku ini. Seminggu lepas, memang tak blogwalking dan tak update sangat blog ni. Sebabnya, mengambil kesempatan untuk pulang berjumpa mak abah serta ma dan ayah mertua. Banyak juga cerita yang boleh dikongsi, insyaallah nanti lepas hilang penat. 

Pejam celik, dah masuk bulan November 2021. Tak sampai beberapa hari saja lagi, kita akan melangkah masuk ke tahun 2022. Moga ada rezeki dan umur yang panjang buat kita semua.

Ok, seperti biasa, pada setiap awal bulan, aku akan umumkan senarai mereka yang sering meninggalkan jejak di blog aku ni. Sangat hargai mereka yang hadir samada tinggalkan komen atau pun tidak sebenarnya, tapi bila tak tinggalkan jejak, macam mana aku nak menjejaki? Hihi.

Mungkin rezeki pada mereka yang tidak segan-silu inilah 😁


Siapa yang mendahului carta pada Oktober 2021 lalu?
Jom kita teruskan scroll ke bawah!

Saturday, October 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim SEPTEMBER 2021


 Wah sedar tak sedar dah masuk bulan Oktober 2021.
Sekejap je kan.

Dan lagi beberapa hari saja semester UiTM nak mula semula.
Adalah kerja lebih sikit sini situ sana sini.

Sampai tak sempat nak godek blog semalam.

Namun, tidak dilupakan juga pada penghargaan aku kepada pengunjung blog ini yang tak jemu-jemu meninggalkan jejak.

Jadi jejak siapa paling banyak, dan jejak siapa yang bertuah bulan ini?
😁

Saturday, September 4, 2021

Pencarian Penangkap Pageviews 2,000,000 !

 Rasanya macam dah lama tak buat pencarian penangkap nombor pageviews untuk blog ni.

Haritu berhentikan sekejap.



Wednesday, September 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim OGOS 2021

  Pantas sungguh masa berlalu, rasa macam baru je sangat-sangat aku update tentang Top Commentator Blog Syazni Rahim ni untuk bulan Julai 2021.

Tengok-tengok dah penghujung Ogos pulak kan!


Monday, August 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim JULAI 2021

 Assalamualaikum!

Maaf lama juga abaikan blog ini.

Sebab aku masih tak ada mood, esok abah akan masuk ward untuk operation.

Tambahan juga, sekarang adalah musim final test untuk pelajar.

Namun, tidak dilupakan segment meraikan Top Commentator blog aku ini, yang tak jemu singgah dan meninggalkan jejak 💓

Thursday, July 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim JUN 2021

 Pejam celik pejam celik, sekejap je dah tiba-tiba masuk bulan Julai kan.

Masa memang sangat mencemburui kita semua.

Bila masuk bulan baru, aku akan tengok senarai top pengomen yang selalu sudi meninggalkan jejak dalam blog marhaen ku ini.

Jutaan terima kasih diucapkan atas ukhwah dan sokongan semua.

Jadi, untuk bulan Mei 2021 haritu, blogger yang paling banyak meninggalkan jejak yang terakam oleh widget top commentator di sisi blog ini adalah....

*drumroll


Tuesday, June 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim MEI 2021

 Walau dalam situasi lockdown, aku tetap menghargai semua pembaca blog Syazni Rahim ini tau.

Sebab sayang sangat semua yang sentiasa sudi menjalinkan ukhwah bersama diriku insan biasa ini hehe..

Jadi, sepanjang Mei, ramai kenalan blog baru yang muncul juga selain rakan-rakan blog yang dah setahun kita kenal ini.

Terima kasih daun keladi!

Baik, mari kita tengok siapakah Top Commentator untuk Mei 2021!

Dan tidak dilupakan nanti, siapakah 2 commentator yang akan memenangi cabutan bertuah!

Let's check it out!

Sunday, May 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim April 2021

 Assalamualaikum semua!

Ya ampun, aku tersangat bizi sampai lupa update blog.

huhu..

Tapi aku tetap tidak lupa untuk meraikan para blogger yang tak jemu datang singgah ke blog ku ini untuk membaca hasil coretan aku yang biasa-biasa ini.

Dan, yang ohsemnya, meninggalkan jejak.

Sayang semua!

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan April 2021!

Jadi, top commentator untuk April 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*


Wednesday, March 31, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Mac 2021

 Pejam celik pejam celik dah hujung Mac.
Prestasi blogging dan blogwalking bulan mac 2021 ni memang sangat teruk!
Huhu..

Maaf dan terima kasih pada semua pengunjung yang tidak jemu untuk meninggalkan jejak.
Aku harap sangat aku sempat kunjung balas semula semua.
Kalau tak sempat, dan tak nampak kelibat aku dekat blog kalian, maklumkanlah ye?

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan Mac 2021!


Jadi, top commentator untuk MAC 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Sunday, February 28, 2021

Tuesday, February 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Januari 2021

 Hai kawan-kawan blogger!

Ya, memang saya busy seperti semut seminggu dua ini.

Tapi, nak announce juga Top Commentator! 

Jadi, top commentator untuk JANUARI 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Wednesday, January 20, 2021

Tuesday, January 12, 2021

Marathon Baca Cerpen Syaz Eym?

 Macam mana semua? OK?

Tempat kalian PKP. PKPB, PKPP atau PiKoPiKoPongPong?

Hehe..

Apa-apa pun moga semua stay safe ya!

Pagi tadi ternampak aliran trafik ke blog aku melalui Feedjit kat tepi tu.


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot