Sunday, February 28, 2021

Pencipta Perenggan Kreatif Di Hati Syazni Rahim!

 24 Februari 2021 lepas, aku ada anjur mini segment (segment ke?) kat blog ni.


Dari mini segment aku tu, tercungkillah bakat terpendam dari reader !

Terima kasih pada yang sudi drop perenggan masing-masing, memang ternyata kalian semua kreatif!

Jadi seperti yang dijanjikan, aku berhajat nak bagi hadiah.

Tiga perenggan yang berjaya menyentuh hati ini telah terpilih.

Hihi!

Yang tak terpilih, bukan tak beerti anda tak kreatif, cuma hadiah saja tak cukup nak bagi πŸ˜‚


Ok, perenggan pertama yang terpilih:

NAIM dari Blog Ke Arah Mencari RedhaNya πŸ‘


Hebatlah!
Terbayang Zaki lepas kena buang kerja, duduk kelaparan di rumah tepi bendang.
😊


Ok, perenggan kedua yang terpilih adalah:



Wuwu..sedih.. terbayang Zaki macam seorang anak lorong yang terpaksa mengharungi satu lagi hari yang tough dalam hidup dia sehari-harian.
Sobs..


Dan perenggan kreatif ketiga yang terpilih adalah:




Terbayang Zaki seorang pemotong rumput.
Hehe!

Tahniah!

Pada Naim, PC dan Ammi, insyaallah saya akan poskan hadiah ya!

Dan insyaallah akan buat lagi mini segment ni bila-bila ada kesempatan πŸ˜„

PS: Esok ada sekolah bersemuka dah, jom gosok baju!

14 comments:

  1. tahniah semua yg menang.. wak tumpang gumbira sahajewww.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

    ReplyDelete
  2. MasyaAllah. Terima kasih Syaz. Tahniah semua.

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk yang terpilih. Hebat hebat mereka ni. Tak terlawan :)

    ReplyDelete
  4. tahniah, ramai yg berbakat sastera ye.

    ReplyDelete
  5. Wah! Kawan2 uncle juga ni.... Tompang bangga!

    ReplyDelete
  6. Wahh tahniah semua yang terpilih... Berbakat dalam penulisan

    ReplyDelete
  7. alamakkkkk atie lupa hahaha ! huaa melepas !
    congrats pemenang :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kedua2 pemenang..naim ade bakat terpendam rupanyee hehee :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang... anda memang berbakat

    ReplyDelete
  10. fuyooo power lah diorang ni. Tahniah kepada yang terpilih!

    ReplyDelete
  11. Aaaaa. melepasss.. sampai nampak winner up entri haritu.. bahahaha

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot