Showing posts with label menulis. Show all posts
Showing posts with label menulis. Show all posts

Tuesday, March 1, 2022

Terima Kasih

Jutaan terima kasih SR ucapkan pada semua yang telah membeli Novel Kanak-kanak SR; Aku, Kamu dan Kelab Ulat Buku ini.

Monday, January 17, 2022

Open untuk Pre Order Buku Solo Ketiga

Awal Januari 2022 hari tu, SR ada terbitkankan buku baru SR yang bertajuk Aku, Kamu dan Kelab Ulat Buku: Dari Kentucky ke Busan ni.  Alhamdulillah, minggu lepas bukunya dah siap cetak, dan dah sampai ke pangkuan SR. Dan, batch pertama buku ini yang SR cetak telah pun habis. Syukur atas sokongan ☺️

Friday, June 25, 2021

Ayat Dari GINCU

 Assalamualaikum, apa khabar semua?

Busy menguruskan hal ehwal student sehari dua ni, itu yang tak blog mana.

Traffik ke blog pun bukan main terjunam hari ni 😂

Tadi, ada nampak 1 posting di Group Facebook yang aku join, nama group tu Geng Jom Menulis.

Aku baru je pun join group tu sejak mula menulis tahun lepas. Seronok juga, tengok ahli group bertukar-tukar idea dekat situ.

Berbalik pada posting tu, inilah dia post nya.

Sunday, February 28, 2021

Pencipta Perenggan Kreatif Di Hati Syazni Rahim!

 24 Februari 2021 lepas, aku ada anjur mini segment (segment ke?) kat blog ni.


Dari mini segment aku tu, tercungkillah bakat terpendam dari reader !

Friday, November 13, 2020

Lahirnya Dia - Terkaitnya Kita

 Assalamualaikum semua, salam Jumaat!

Ada benda nak cakap, tapi malu.

Ehem!

Alhamdulillah, akhirnya setelah lebih dua puluh tahun memendam impian untuk menerbitkan buku sendiri, akhirnya pada tahun 2020 yang sungguh aneh ini, aku boleh tick  ✅ pada salah satu wishlist aku; iaitu menerbitkan buku fiksyen aku sendiri.

Serius, rasa macam tak percaya pun ada.

Akhirnya ada syarikat penerbitan yang boleh jadi pemudahcara dalam perkara ini.

Jadi, setelah menambahbaik cerpen-cerpen yang saling berkait yang pernah aku siarkan di blog ini sehingga menjadi satu manuskrip, aku pun mencuba nasib.

Dan inilah.

Aku telah pun membukukan fiksyen aku.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot