Monday, November 2, 2020

Salam Sayang Blogger Hidana

 Alhamdulillah, minggu lepas cek peti surat, ada 3 keping sampul surat.

Satu dari Bank Islam, satu dari Kurnia Insurans, dan satu lagi ada setem.

Jeng jeng jeng!


Jadi marilah kita buka surat cinta ini.

Jom tengok apa yang ada hehehe


Rupanya tanda ingatan dari Kak Dana, blogger yang memang sangat supportive dan memang rajin datang jengah dan komen di blog aku.

Aku pun selalu blogwalking ke blog Kak Dana, jadi itu yang dapat hadiah ni hihi

Jom tengok pulak apa ada dalam paket-paket comel tu.


Rupanya ada seutas tasbih dan dua utas facemask extender!
Aku sangat yakin yang facemask extender ni Kak Dana buat sendiri manik-manik tu, sebab dia memang power dalam bab tu tau!


Terima kasih Kak Dana, semoga murah rezeki selalu 😀
 Gais jom cekidot blog DANA jom!


44 comments:

  1. Wah untongnya! Unce kalau dapat surat mesti tuntut hutang! huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha elehh ye ke tu uncle, ke surat peminat 😉

      Delete
  2. Kena rajin blogwalking la kalau macam ni.. mana tau one day ada yg nak bagi sebijik honda civic.. uhuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dapat civic jangan lupa roger aku, aku nak jugak. Hahah

      Delete
  3. Ramai yang dapat hadiah daripada Dana.

    ReplyDelete
  4. Tahniah..

    Kami pun dapat..

    Ni sayang lebih kat Dana nih..

    hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan moga bertambah murah rezki kak dana 😉

      Delete
  5. Alhamdulillah. tahniah kak. Suka tasbih corak marble tu. Mask extender comel dengan warna yang ceria.

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Rezeki persahabatan maya. Moga ukhuwah berpanjangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! Betul2 moga ukhwah berpanjangan 😊

      Delete
  7. rama-rama tu comel! warna pun cantik

    ReplyDelete
  8. Nanti nak berkenalan lah dengan Kak Dana ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silakan silakan, sila ke blog kak dana sekarang jua hehe

      Delete
  9. kak ana pun dapat seronok sangat kan syaz, semoga murah rezeki Dana sekeluarga

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Abe kie pun dpt juga. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tahniah untuk abamkie juga 😊

      Delete
  11. wah, best best dpt hadiah dr rakan blogger.. congrats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, best kan? Hihihi moga murah rezeki kak dana 😊

      Delete
  12. Alhamdulillah....indahnya ukhwah alam blogger ni...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki :-)
    Mrs. A pun suka singgah blog Dana sebab menulis dari hati ehh!!

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. Cantik extender yang Dan buat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan, berbakat sungguh kak dana 😊

      Delete
  15. cantiknya face mask extender kaler hitam tu....
    rezeki syaz ...

    ReplyDelete
  16. Cantik... alhamdulillah.. rezeki tu.. Moga murah rezeki kak dana..

    ReplyDelete
  17. Comel hadiah ya..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  18. tahniah.. semoga murah rezeki syaz

    ReplyDelete
  19. cantik syaz! shida pun dapat yg serupa :)

    ReplyDelete
  20. menarik sgt ni :)
    mask extender tu sgt cun, syaz.
    tahniah!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot