Showing posts with label Aku dan Blog. Show all posts
Showing posts with label Aku dan Blog. Show all posts

Saturday, September 4, 2021

Pencarian Penangkap Pageviews 2,000,000 !

 Rasanya macam dah lama tak buat pencarian penangkap nombor pageviews untuk blog ni.

Haritu berhentikan sekejap.



Tuesday, August 24, 2021

Statistik Blog Selepas Setahun Tiga Bulan

 Aku sebenarnya terlupa yang dah setahun tiga bulan lebih kurang aku kembali berblog setelah menyepi sejak 2017 dulu haha!


Semua sebab PKP dan Covid, aku meneruskan kembali blog ini.

Monday, August 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim JULAI 2021

 Assalamualaikum!

Maaf lama juga abaikan blog ini.

Sebab aku masih tak ada mood, esok abah akan masuk ward untuk operation.

Tambahan juga, sekarang adalah musim final test untuk pelajar.

Namun, tidak dilupakan segment meraikan Top Commentator blog aku ini, yang tak jemu singgah dan meninggalkan jejak ๐Ÿ’“

Tuesday, June 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim MEI 2021

 Walau dalam situasi lockdown, aku tetap menghargai semua pembaca blog Syazni Rahim ini tau.

Sebab sayang sangat semua yang sentiasa sudi menjalinkan ukhwah bersama diriku insan biasa ini hehe..

Jadi, sepanjang Mei, ramai kenalan blog baru yang muncul juga selain rakan-rakan blog yang dah setahun kita kenal ini.

Terima kasih daun keladi!

Baik, mari kita tengok siapakah Top Commentator untuk Mei 2021!

Dan tidak dilupakan nanti, siapakah 2 commentator yang akan memenangi cabutan bertuah!

Let's check it out!

Thursday, February 4, 2021

Sunday, January 31, 2021

Batal


Ramai yang komen kata tak nak promote apa apa pada entry lepas.

Maksudnya tiada sambutan.

Tak apalah.

Oklah cancel lah niat untuk perkongsian itu.

Marilah fokus pada kerja hakiki.

๐ŸŒบ




 

Saturday, December 26, 2020

Cermin Mata Biru

Assalamualaikum semua!
Bersiaran kembali.


Masih keletihan, macamlah pergi jalan jauh sangat kan.
Nampak sangat lama dah tak berjalan kaki.
Jalan sikit dah krem dan lenguh segala.


Terima kasih pada yang masih berkunjung dan meninggalkan jejak ๐Ÿ’•

Nanti kita terjah balik ya.
Stay tune ๐Ÿ˜
 

Tuesday, December 22, 2020

Pengunjung bertuah 1340000 telah ditemui!

 Serius terharu dengan kunjungan kawan-kawan blogger ke blog aku ini.

Rasanya baru saja Nona dapat capture 1,335,000 kan, harini 1,340,000 jiga telah berjaya ditangkap!

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Pengunjung yang bertuah itu adalah Cik TK dari Tetikus Merah!


Thursday, December 17, 2020

Buah Tangan Shikin Razali | Thankful Thursday

 Sabtu lepas, masa tengah pack barang nak balik kampung, ada parcel sampai.

Fikir punya fikir, rasanya tak ada beli apa-apa pulak.


Monday, December 14, 2020

Pengunjung 1,335,000 Telah Ditemui!

 Terlupa pulak nak umumkan!

Pengunjung bertuah dan yang supportive untuk pageview ke 1335000 telah ditemui!

Yeayy!

Si dia yang bertuah itu adalah Nona!

Tahniah Nona!



Terima kasih Nona!

Jom kawan kawan, kita terjah blog Nona!

Buat Nona, nanti saya pos hadiah ya ๐Ÿค—

Yang lain, jangan lupa capture 1,340,000 pula ya!๐Ÿ˜


Sunday, December 6, 2020

Top Commentator Blog Syazni Rahim November 2020


 Alamak, delayed 6 hari pulak.

Memang dah plan, untuk menghargai rakan-rakan blogger yang tidak henti-henti memberikan komen dan meninggalkan jejak pada post yang aku up di blog ini, aku juga nak buat segment Top Commentator lah pada setiap awal bulan baru bagi bulan sebelumnya.

Tuesday, December 1, 2020

Sunday, November 15, 2020

Top Pengomen Blog Rabia

 Rezeki hari ini, rabia dm di telegram kata aku adalah top pengomen blog dia untuk bulan November!

Terima kasih rabia!

Sebab rabia ada bagi 1 header blog:

Monday, November 2, 2020

Salam Sayang Blogger Hidana

 Alhamdulillah, minggu lepas cek peti surat, ada 3 keping sampul surat.

Satu dari Bank Islam, satu dari Kurnia Insurans, dan satu lagi ada setem.

Jeng jeng jeng!

Thursday, October 22, 2020

Sunday, October 11, 2020

Entah Apa Dicari Datang Ramai-ramai dari Hong Kong

 Sejak blogging kembali bulan Jun haritu, aku selalu jugak check aku punya blog stat.

Ada satu perkara yang menarik minat aku.

Friday, October 9, 2020

Pengunjung 1,300,000 Telah Ditemui!

 Semalam pencarian pengunjung blog yang ke 1.3Juta telah berlangsung.

SINI

Dan alhamdulillah, pengunjung yang bertuah dan yang telah menghantar bukti screenshot beliau adalah

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot