Showing posts with label Aku dan Blog. Show all posts
Showing posts with label Aku dan Blog. Show all posts

Thursday, February 4, 2021

Hadiah Dari Sunah Sakura | Thankful Thursday

Salam Khamis semua 😊

Semalam ada rezeki datang bergolek dihantar oleh abam poslaju.

 

Sunday, January 31, 2021

Batal


Ramai yang komen kata tak nak promote apa apa pada entry lepas.

Maksudnya tiada sambutan.

Tak apalah.

Oklah cancel lah niat untuk perkongsian itu.

Marilah fokus pada kerja hakiki.

🌺




 

Saturday, December 26, 2020

Cermin Mata Biru

Assalamualaikum semua!
Bersiaran kembali.


Masih keletihan, macamlah pergi jalan jauh sangat kan.
Nampak sangat lama dah tak berjalan kaki.
Jalan sikit dah krem dan lenguh segala.


Terima kasih pada yang masih berkunjung dan meninggalkan jejak πŸ’•

Nanti kita terjah balik ya.
Stay tune 😁
 

Tuesday, December 22, 2020

Pengunjung bertuah 1340000 telah ditemui!

 Serius terharu dengan kunjungan kawan-kawan blogger ke blog aku ini.

Rasanya baru saja Nona dapat capture 1,335,000 kan, harini 1,340,000 jiga telah berjaya ditangkap!

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Pengunjung yang bertuah itu adalah Cik TK dari Tetikus Merah!


Thursday, December 17, 2020

Buah Tangan Shikin Razali | Thankful Thursday

 Sabtu lepas, masa tengah pack barang nak balik kampung, ada parcel sampai.

Fikir punya fikir, rasanya tak ada beli apa-apa pulak.


Monday, December 14, 2020

Pengunjung 1,335,000 Telah Ditemui!

 Terlupa pulak nak umumkan!

Pengunjung bertuah dan yang supportive untuk pageview ke 1335000 telah ditemui!

Yeayy!

Si dia yang bertuah itu adalah Nona!

Tahniah Nona!



Terima kasih Nona!

Jom kawan kawan, kita terjah blog Nona!

Buat Nona, nanti saya pos hadiah ya πŸ€—

Yang lain, jangan lupa capture 1,340,000 pula ya!😁


Sunday, December 6, 2020

Top Commentator Blog Syazni Rahim November 2020


 Alamak, delayed 6 hari pulak.

Memang dah plan, untuk menghargai rakan-rakan blogger yang tidak henti-henti memberikan komen dan meninggalkan jejak pada post yang aku up di blog ini, aku juga nak buat segment Top Commentator lah pada setiap awal bulan baru bagi bulan sebelumnya.

Tuesday, December 1, 2020

Sunday, November 15, 2020

Top Pengomen Blog Rabia

 Rezeki hari ini, rabia dm di telegram kata aku adalah top pengomen blog dia untuk bulan November!

Terima kasih rabia!

Sebab rabia ada bagi 1 header blog:

Monday, November 2, 2020

Salam Sayang Blogger Hidana

 Alhamdulillah, minggu lepas cek peti surat, ada 3 keping sampul surat.

Satu dari Bank Islam, satu dari Kurnia Insurans, dan satu lagi ada setem.

Jeng jeng jeng!

Thursday, October 22, 2020

Sunday, October 11, 2020

Entah Apa Dicari Datang Ramai-ramai dari Hong Kong

 Sejak blogging kembali bulan Jun haritu, aku selalu jugak check aku punya blog stat.

Ada satu perkara yang menarik minat aku.

Friday, October 9, 2020

Pengunjung 1,300,000 Telah Ditemui!

 Semalam pencarian pengunjung blog yang ke 1.3Juta telah berlangsung.

SINI

Dan alhamdulillah, pengunjung yang bertuah dan yang telah menghantar bukti screenshot beliau adalah

Thursday, October 8, 2020

Pencarian Pengunjung Blog Yang Bertuah

 Di hari Khamis yang indah ini, aku dah pasang niat nak bagi hadiah pada pengunjung blog yang bertuah.

Macam mana nak tau bertuah?

Apabila orang itu menjadi pengunjung blog yang ke 1.3 juta!


Saturday, September 26, 2020

Tunggu Sekejap Wahai Kawan


Hai semua!
Harini dan esok mungkin tak sempat nak blogwalking.
Sebabnya balik rumah parents.

Till soon :)


Friday, September 18, 2020

Pemenang Giveaway Sejak Kembali Galak

 Terima kasih diucapkan kepada yang sudi join untuk meninggalkan komen-komen yang indah-indah dalam giveaway pendek Sejak Kembali Galak beberapa hari lepas!

Thursday, September 17, 2020

Sejak Galak Kembali | Giveaway

Sila baca sampai habis untuk makluman giveaway 😁


 Harini saja check statistik blog sejak kembali galak update sejak Jun2020.




Saturday, September 12, 2020

Sunday, August 23, 2020

Meninggalkan Blog dengan Entry Auto Publish

 Assalamualaikum semua!

Ada ke yang perasan aku tak blogwalking dah 2 hari? 

Kih kih..

Sebabnya, aku away. Dan tak bawak laptop.

Nanti lah aku update ke mana aku pergi (macamlah ada yang nak tau ahahah)

Dan nak berjalan ke blog-blog sahabat maya ni πŸ˜‰


Teaser


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot