Atau emel SR di syaznirahim[at]gmail.com

Thursday, September 22, 2022

Giveaway Suka-Suki Mamapipie

 Ada giveaway la! Jom join!

Mamapipie, saya copy aje syaratnya sejibut-sejibut ye ahaha!

+++

Tarikh GA dari 14 September - 1 Oktober 2022

Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger di Malaysia.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Suka-Suki Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. Saja mama nak tahu post mama yang disukai. Nak bagi semangat mama naik sikit. SR suka entry ni: Review Teega Residence & Suite Waterfront Puteri Harbour Johor Bahru KLIK
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..
Sesiapa yang follow mama kat instagram minta tulis nama instagram korang kat komen. Nanti mama follow back. 

+++

Good luck pada semua yang join!


12 comments:

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot