Atau emel SR di syaznirahim[at]gmail.com
Showing posts with label Mamapipie. Show all posts
Showing posts with label Mamapipie. Show all posts

Thursday, September 22, 2022

Saturday, April 23, 2022

Kiriman Saguhati Dari Mamapipie

Assalamualaikum wbt...

Sepertimana yang SR pernah beritahu, rezeki berpihak pada SR sebagai pemenang saguhati dalam Giveaway Mamapipie dan Jom Jalan-Jalan!

Pertengahan minggu lepas, hadiah sagu hatinya telah pun sampai. Alhamdulillah...

Wednesday, April 13, 2022

Rezeki SR Hari Ini

 Assalamualaikum semua!

Sungguh SR tak sangka, dalam SR tak habis-habis lagi menyotong di pejabat sampailah ke hari ini, rupanya hari ni ada dua rezeki SR datang dari dunia blogging.


Terkejut, tapi semestinya gembira dan bersyukur sangat-sangat!

Thursday, March 3, 2022

Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan

 Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan


Kawan-kawan, jom kita meriahkan GA Mamapipie dan Jomjalan jom!

***

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan

  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai. ✅
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan". ✅ Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  ✅
  3. Tag 3 rakan  ✅ : SR nak tag Wak Warisan Petani, Kak Mim dan Puan Hazel. Sebab blogger2 yang lain rasanya mesti akan join hihi!
  4. Wajib letak Blog Mamapipie.com & Jomjalan.com.my ke dalam Bloglist korang ✅
  5. Sila pilih salah satu post Jomjalan yang korang suka beserta link. Terpulang nak pilih tempat melancong, hotel, tempat makan, etc. Nyatakan mengapa post ini menjadi pilihan✅ (tengok bawah)
  6. Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page 
  7. Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini. ✅
  8. Tarikh tutup giveaway adalah pada 3 April 2022. 
Syarat wajib nombor 4 mama akan check satu-satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akan disqualified. So, pastikan patuh pada syarat ye. 


Berbalik pada point no 5:

Entry Jomjalan yang paling menarik perhatian SR adalah yang ini.


Kenapa? Sebab SR kan, kalau pergi CH, hotel ni memang untuk mandi dan tidur aje. Ke sana, kami lebih pada menghayati Cameron Highland tu, berjalan aje. Jadi, dah berjalan mesti nak minum teh, makan scone...kan? Haa..kalau hotel dah jimat, bolehlah minum teh, makan strawberry semua tu lebih sikit kih kih kih..

Hotel-hotel tu walaupun tak mahal, tapi nampak sangat cozy gais.

Itu sahajalah penyertaan SR ya Mamapipie!


Sunday, February 13, 2022

Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie

 Rasa nak join, sebab syaratnya mudah aje uolls.

SIAPA NAK JOIN KLIK SINI!

Baca dulu syarat di bawah ya!

~~~~~

Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger di Malaysia.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. Saja mama nak tahu post mama yang disukai korang.
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.. Sesiapa yang follow mama kat instagram minta tulis nama instagram korang kat komen. Nanti mama follow back. 

~~~~

SR copy sebijik sebijut lah ye mama pp.

Untuk nombor tiga tu, rasanya yang SR suka adalah entry yang bertajuk Resepi Daging Masak Hitam. Kenapa? Sebab nampak senang nak buat, dan nampak yummy sangat!

Yang lain semua dah follow. 

Sekian ya mamapp!

Thursday, December 9, 2021

Segment Bloglist 2022 Mamapipie

 Seperti yang SR janjikan, kalau ada Segmen atau Giveaway yang senang syaratnya, SR akan join hehe.. Jadi kali ini, SR sertai Segmen Bloglist 2022 oleh blogger kesayangan ramai iaitu Mamapp!


Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger yang ada blog.
  2. Buat blog post bertajuk "Segment Bloglist 2022 Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang.
  4. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  5. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..

+++

Jom korang, kita memeriahkan bloglist Mamapipie!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot