Saturday, 14 May 2022

YOLO

 YOLO - acronym meaning you only live once, used to express the view that one should make the most of the present moment without worrying about the future.

Sebenarnya ini entry auto publish.
Tuan blog masih mood raya bersama keluarga.

Hahahah.

9 comments:

  1. Betullah apa yang saya faham.
    Selamat beraya :)

    ReplyDelete
  2. YOLO, jadi kita harus buat yang terbaik dalam hidup kita dan untuk sekeliling kita kan

    ReplyDelete
  3. dah mcm ckp nismilan pulak....yolaaaa hahahaha

    ReplyDelete
  4. tapi saya ada FOMO : Fear of missing out

    ReplyDelete
  5. haha jarang lah amalkan konsep YOLO dalam hidup

    ReplyDelete
  6. Bulan 5 ni mmg pv turun sbb tuan blog ramai beraya kan....lepas ni kena aktif balik la..SA pun sama

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE