Kiriman Dari CCL

Beberapa hari yang lepas, SR telah diumumkan sebagai salah seorang pemenang segment Giveaway dari blog CCL. Dan tak sangka, cepat sungguh CCL poskan hadiah SR. Hari Sabtu lepas, kiriman ini telah selamat tiba di pangkuan SR. Ehehe...

Jom kita tengok, ada apa dekat dalam.

Wow! Buka saja balutan, terus ternampak wajah Siti Nurhaliza yang menghiasi kotak Jovian Essentials!


Marilah kita buka k0tak pulak!

Ada sebungkus hamper kecil di dalamnya!


Seronok betul SR, sebab dalam bungkusan, ada kotak, dalam koak, ada bungkusan lagi.
Memang secure betul barang ni bila dia sampai ke tangan SR.

Ada apa dalam mini hamper tu?

Ha jom jom kita tengok...

Ada sebotol Cleansing Hand Gel Bath & Body Works. Wangi sangat bau lavender. I like!


Ada sekotak kecil kurma Ajwa.


Dan ada tiga keping headloop mask Jovian X Siti Nurhaliza πŸ’“


Terima kasih CCL, semoga murah rezeki selalu πŸ˜„

Nanti buatlah GA lagi ehehehe....

Post a Comment

7 Comments

  1. tahniah. kita pun dapat. tapi tak snap gambar lagi hehe.

    ReplyDelete
  2. Wahhhh, tahniahhhh!!!!
    Best tu hadiahnyaaaaa

    ReplyDelete
  3. congrats!! hadiah yg sgt berguna sekarang ni kan...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..best dapat macam macam hadiah. Tahniah!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah terima..
    ammi masih menunggu lagi dalam perjalanan katanya

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah . Hadiah dah sampai pada tuannya .

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.