Showing posts with label Face Mask. Show all posts
Showing posts with label Face Mask. Show all posts

Saturday, 23 April 2022

Kiriman Saguhati Dari Mamapipie

Assalamualaikum wbt...

Sepertimana yang SR pernah beritahu, rezeki berpihak pada SR sebagai pemenang saguhati dalam Giveaway Mamapipie dan Jom Jalan-Jalan!

Pertengahan minggu lepas, hadiah sagu hatinya telah pun sampai. Alhamdulillah...

Monday, 18 April 2022

Kiriman Dari CCL

Beberapa hari yang lepas, SR telah diumumkan sebagai salah seorang pemenang segment Giveaway dari blog CCL. Dan tak sangka, cepat sungguh CCL poskan hadiah SR. Hari Sabtu lepas, kiriman ini telah selamat tiba di pangkuan SR. Ehehe...

Monday, 24 January 2022

Tanda Ingatan Dari Nona


Sebenarnya macam dah lama juga SR terima hadiah dari Blogger Nona Sani ni. SR terlupa nak update. Seriously SR rasa sangat terkejar-kejar sebulan kebelakangan ni. Maafkan SR ye Nona!

Saturday, 27 November 2021

Thursday, 30 September 2021

Selamat Ke Mask KF94?

 Sekarang ni ramai yang dah beralih pada pelitup muka KF94 kan.

Antara sebabnya, dia lebih selesa dipakai dan boleh bercakap dengan tenang sikit dalam face mask KF94 ni. Bonus, rupa dia lebih elok terletak pada muka.


Friday, 13 August 2021

Misteri Pelitup Muka Jovian

Ada sepucuk surat sampai atas nama aku minggu lepas.
Dari gaya, nampaklah surat tu bukan bil atau surat urusan rasmi kan.
 Jadi bukaklah lepas baca bismillah..
Risau jugak nak bukak surat yang unofficial ni kadang.
Huhu..

Tuesday, 27 October 2020

Hijab 3 Ply Face Mask Warna Hitam

 


Entry kontot.

Just nak bagitau yang Hijab Face Mask 3ply Warna Hitam yang aku order dari Shopee dah sampai tadi weehuu.


Ok tu je nak bagitau.

Harini sedikit stress sebab WFH 😣


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE