Saturday, November 27, 2021

Watsons Love My Glow Ginseng Optimal Repairing HA Mask


Assalamualaikum, salam Ahad semua. Buat apa je hari ni? Mesti ada yang luangkan masa pergi berjalan dengan famili kan. Terus patuh SOP tau!
Aku tak ke mana lagi setakat 12.45pm ni. Baru lepas lipat kain yang menimbun-nimbun dalam 6 bakul. Jadi tibalah masa untuk meluruskan pinggang sekejap sambil pakai Watsons Love My Glow Ginseng Optimal Repairing HA Mask ni. With Jeju Spring Water katanya. Feeling Korea la sekejap ni ha walau muka more to Hindustan ahahah


Tapi bestlah mask ni. Risau juga kot kuat bau ginseng dia kan. Tapi ok je, bau dia just nice. Sejuk je pipi ni ha. Sambil menaip ni rasa nak terlelap pun ada ni. Harap tak ada typo la kat entry ni.

Oklah, nak menikmati kesegaran.. best.. ❤️

6 comments:

  1. lama dah tak pakai mask sejak pkp ni haha. muka pun dah macam apa, naik jerawat. pakai losyen baby je letak dekat muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah, la dah tak pakai. Semalam baru nak pakai. Hehe

      Delete
  2. Saya pun tak kemana hari ahad. Duduk rumah je. Bila tak ada apa nak buat, syok jugak memanjakan kulit muka kejap pakai mask. Tak pernah lagi pakai mask bau ginseng. Kalau mesra hidung okaylah kan.

    ReplyDelete
  3. bestnya...manja kan diri sesekali kannn. relax je.

    ReplyDelete
  4. Sekali sekala manjakan kulit wajah dgn sheet mask tak salah .

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot