Showing posts with label watson. Show all posts
Showing posts with label watson. Show all posts

Monday, December 6, 2021

Paket Free Gift


Hari tu SR pergi beli barang sikit dekat Watson, masa bayar, cashier tu bagi free gift. Lumayan jugaklah isi dalam paket tu. Teruja SR!

Saturday, November 27, 2021

Monday, November 15, 2021

Vaseline Premium Resistance Bands


Resistance Bands ni aku dapat sebagai free gift masa beli barang dekat Watson beberapa minggu lepas. Jangan tanya aku kenapa dekat kertas  pamphlet manual tu dia tulis 'Pesistance'. Aku syak dia salah eja. Resistance bands ni merupakan alternatif yang lebih ringan mudah untuk mengencangkan otot. Setiap band mempunyai tahap kesukaran tertentu (mudah / sederhana / sukar). 

Tuesday, November 2, 2021

Tiger Balm Balsem Harimau

Lepas perjalanan balik dari rumah mertua di Kota Bharu ke rumah yang memakan masa 10 jam haritu, kepala aku ni masih lagi pening-pening sebenarnya. Macam mana tak pening, memang sepanjang 10 jam tu duduk je dalam kereta. Kalau dulu, boleh juga turun sekejap untuk luruskan pinggang dan makan-makan, hari tu memang tak berani sebab orang sangat ramai sepanjang jalan.

Monday, November 1, 2021

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation

Bukan pertama kali aku pakai foundation Maybelline Fit Me ni. Banyak kali juga dah beli dan pakai. Memang agak sesuai juga dengan kulit muka aku. Warna dia blend in dengan baik sekali, yang penting, bila pakai, dia tak cakey.

Tuesday, August 24, 2021

Algae Hydro Purifying HA Mask With Jeju Spring Water

Sekejap lagi ada mesyuarat pasca peperiksaan.
Setiap program akan bermesyuarat tentang markah pelajar.

Jadi sebelum meeting tu bermula, marilah baring sekejap sambail pakai facial mask ni.
Hahaha!

Saturday, July 10, 2021

Benda Selalu Dibeli Sejak Covid19


Sejak terjadinya pandemik Covid19 ni, inilak benda yang paling kerap dibeli.


Kalau dulu banyak beli make up, duit make up dah beralih ke beli Hand Wash dan sanitizer.

Sunday, May 30, 2021

Mandi Velvet Dunes Body Wash

Sabun mandi jenama MANDI ni buatan Malaysia.
Senang je founder dia bagi nama brand, MANDI je.

Hahaha!

Monday, May 24, 2021

Watsons Mini Wet Wipes XOXO, BFF, TGIF, LOL

PWP masa beli barang dekat Watsons last week.
Malas nak berlama-lama, tanpa berfikir panjang, terus je ambil wet tissue ni.

Sunday, December 13, 2020

Friday, December 11, 2020

Penggodam Pembayang Mata

Assalamualaikum semua, insyaallah selesai dulu buat masa ni kerja yang menerbitkan anxiety attack pada aku tu.
Gila betul, sesak nafas macam kena kepit dengan apit G!

Kenapa stress beria pun entahlah.
Mungkin sebab WFH..

Berbalik pada topik.

Saturday, December 5, 2020

Zoom in Planner Watson

 

Jom nak tunjuk dengan lebih dekat Planner Watson yang aku dapat tebus masa dapat terlepas ke Watson hari tu 😊


Ok warna dia pink lembut lembut masam.

Monday, November 30, 2020

Bila Terlepas

 Lama tak dapat pergi kedai kan.

Selalu order online je.

Tiba-tiba terlepas.

Ha kau!


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot