Showing posts with label watson. Show all posts
Showing posts with label watson. Show all posts

Tuesday, August 24, 2021

Algae Hydro Purifying HA Mask With Jeju Spring Water

Sekejap lagi ada mesyuarat pasca peperiksaan.
Setiap program akan bermesyuarat tentang markah pelajar.

Jadi sebelum meeting tu bermula, marilah baring sekejap sambail pakai facial mask ni.
Hahaha!

Saturday, July 10, 2021

Benda Selalu Dibeli Sejak Covid19


Sejak terjadinya pandemik Covid19 ni, inilak benda yang paling kerap dibeli.


Kalau dulu banyak beli make up, duit make up dah beralih ke beli Hand Wash dan sanitizer.

Sunday, May 30, 2021

Mandi Velvet Dunes Body Wash

Sabun mandi jenama MANDI ni buatan Malaysia.
Senang je founder dia bagi nama brand, MANDI je.

Hahaha!

Monday, May 24, 2021

Watsons Mini Wet Wipes XOXO, BFF, TGIF, LOL

PWP masa beli barang dekat Watsons last week.
Malas nak berlama-lama, tanpa berfikir panjang, terus je ambil wet tissue ni.

Sunday, December 13, 2020

Friday, December 11, 2020

Penggodam Pembayang Mata

Assalamualaikum semua, insyaallah selesai dulu buat masa ni kerja yang menerbitkan anxiety attack pada aku tu.
Gila betul, sesak nafas macam kena kepit dengan apit G!

Kenapa stress beria pun entahlah.
Mungkin sebab WFH..

Berbalik pada topik.

Saturday, December 5, 2020

Zoom in Planner Watson

 

Jom nak tunjuk dengan lebih dekat Planner Watson yang aku dapat tebus masa dapat terlepas ke Watson hari tu ๐Ÿ˜Š


Ok warna dia pink lembut lembut masam.

Monday, November 30, 2020

Bila Terlepas

 Lama tak dapat pergi kedai kan.

Selalu order online je.

Tiba-tiba terlepas.

Ha kau!


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot