Wednesday, December 23, 2020

Nose Pore Strips Aloe Purederm | Wordless Wednesday


 

28 comments:

  1. this kind of strips tak pernah works for me , ada yg cream siam tu.. rm6 satu.. itu saja membantu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..kat mana nak beli ek yang camtu? cari kat sini tak jumpa

      Delete
    2. vietnam bukan siam :)

      https://shopee.com.my/product/68763983/5905638202?smtt=0.293545538-1608794198.9

      Delete
    3. Thanks atie, nanti akak cari di shopee tu, menarik pulak tengok krim tu hehe

      Delete
  2. saya kadang2 beli jugak nose pore strips ni bila rasa hidung da berbintik2 hitam sangat..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tu la, suka tengok hidung kilat je lepas cabut tu hihihi

      Delete
  3. pernah pakai yg biore punya.. memang best bila tarik hehe

    ReplyDelete
  4. lama juga rasanya tak guna benda alah ni.. tngk ni tingat nak try..
    tngk esok2 kalau rajin hehe..

    ReplyDelete
  5. ray pernah jgk try biore but it was long before. now my current favourite is my scheming 3 step blackhead removal. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. nanti boleh review di blog ray pasal tu 😊

      Delete
    2. Best ke syaz pakai tu? shida beli yg jenis arang tu..apetah brand dia..lupa ^_^

      Delete
    3. Ok juga, dia wangi sikit banding yang biore

      Delete
  6. mama penah cuba jadi macam nipis kulit idung

    ReplyDelete
  7. Ada jugak! tapi mana tah letak.. mcm dah lama tak pakai... semangat pakai awal awal tuh je.. lorh.. hehe

    ReplyDelete
  8. Lama tak guna benda alah ni. Last guna zaman remaja dulu. Sekarang suka guna yang vietnam mask tu. Melekat teruk whitehead/backhead kat hidung pada mask tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie pun cakap guna yang tu juga, kena try ni!

      Delete
  9. Lama tak pakai jenis ni.. zaman dulu2 je rajin tepek macam2 kat muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha samalah, saya beli ni pun sebab lama dah tak beli masa ni haha!

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot