Monday, May 24, 2021

Watsons Mini Wet Wipes XOXO, BFF, TGIF, LOL

PWP masa beli barang dekat Watsons last week.
Malas nak berlama-lama, tanpa berfikir panjang, terus je ambil wet tissue ni.

Cute kan?
Tapi dia tak banyak pun dalam sebungkus tu, ada 8 helai je.
Dan tak adalah terlalu basah.

Try calit untuk buang bedak kat muka, tak tanggal pun.

Sebab ada wet tissue yang kuat juga kesan kebasahan dia kan, boleh remove first layer make up.

Yang ini kiranya tak boleh lah.

Untuk lap-lap tangan yang tak berapa kotor, bolehlah kot.

Bau dia pun biasa-biasa je.

Tak adalah kuat sangat.

Kiranya harap rupa ajelah comel.
Mungkin boleh dibuat hadiah dari pakwe kepada makwenya.

Nanti makwe akan cakap awww sweet.
Gittew.

Hahahah

10 comments:

  1. kadang pun mudah tergoda beli benda cute ni PWP :) alang alang kononnya. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe fiza hahaha.. penuh laci kadang2

      Delete
  2. Tisu-tisu ni biasanya pompuan yang suka pakai.. ��

    ReplyDelete
  3. suka beli sbb cute & kecik je saiznya. wet tissue memang kena dlm handbag....since anak2 kecik lagi. senang nak lap apa kalu kotor or tgn melekit ke...

    ReplyDelete
  4. dah terbeli guna sajala syaz rugi membazir

    ReplyDelete
  5. lama dah tak ke watson, tisu basah untuk bekalan memang dah habis nih... banyak barang yang dah habis memang kene ke watson

    ReplyDelete
  6. alaaa sayang kalau xfunction nak tanggal make up

    ReplyDelete
  7. pack kecik senang nk bwk ke mana2 je. bleh la buat lap tgn hehe

    ReplyDelete
  8. Kalau Sha nampak nie, Sha pun akan beli.. hahaha.. Suka apa je yang cute-cute..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot