Sunday, May 23, 2021

Vaksin Covid-19 Warga Emas Keluarga Ku

Alhamdulillah, mak, abah dan nenek aku dah selesai dos pertama vaksin Covid-19.


Mudah-mudahan semuanya baik-baik saja!




Setakat ni, alhamdulillah ketiga-tiga warga emas kesayangan aku ni tak ada effect yang berat lepas vaksin.

Kagum bila tengok nenek aku yang 78 tahun tu pun semangat pergi ambil vaksin dia.


Kalau tak silap, nenek dapat Pfizer.

Aku dengan Zaimi pun dah update alamat dalam MySejahtera.
Mudah-mudahan kami pun ok ok saja nanti lepas vaksin.

Marilah kita sama-sama capai herd immunity.

Siapa dah vaksin?
Angkat tangan!๐ŸŒผ
 

14 comments:

  1. saya belum lagi. dah daftar mySejahtera since Mac tp tak dpt apa2 berita lagi. Ade register dgn opis juga untuk vaksin AZ pon masih belum dpt panggilan.

    ReplyDelete
  2. MIL kak ayu pun dpt ujung bulan ni... yg lain dtill tunggu ... moga yg baik2 utk kita semua, in sya Allah.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah moga selamat semua

    ReplyDelete
  4. ๐Ÿ™‹‍♀️ alhamdulillah saya dah dapat complete dos vaksin covid-19 hehehe

    Tahniah mak,abah n nenek syaz dah terima vaksin. Moga Allah sentiasa jaga mereka :)

    ReplyDelete
  5. bestnya dah dapat vaksin! Belum lagi, first batch haritu tak sempat nak register

    ReplyDelete
  6. Tahniah, jom kita sama-sama usaha untuk bebas dari wabak covid-19 ni, Aamin

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..semoga baik baik je mereka semua. Mak mertua saya pun dapat pfizer sebab mungkin ramai warga emas tarik diri last minit.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah bersemangat nak pergi cucuk vaksin!
    Saya masih menunggu since 02 april lagi registered huhuhu

    ReplyDelete
  9. Semoga semuanya sihat-sihat belaka.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..mudah mudahan baik2 ajer :)

    ReplyDelete
  11. syu dah vaksin! hehe.
    smoga baik2 je semuanya ya

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Mudah-mudahan baik-baik sahaja..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot