Tuesday, May 25, 2021

Hilang Satu

 Haritu pernah up post yang follower dah 666.

SINI

Tiba-tiba dah jadi 665 balik.

Aduh sedihnya, siapalah yang unfollow.
Agaknya dia semakin bosan dengan blog ini?

Atau dia rasa blog ni tak mencapai minat bacaannya?

Atau sebab apa agaknya?

Terima kasihlah pada yang pernah follow, lepas tu unfollow.

Sobs..

Jadi, tinggallah 665 orang yang baik hati.
Semoga murah rezeki kalian semua 😊


PS: Masih terkejut dengan berita kemalangan LRT Aliran Kelana Jaya di antara Kampung Baru dan KLCC tu. Sedih tengok gambar-gambar mangsa.

Semoga 213 orang mangsa kembali sihat segera, aminn!

19 comments:

  1. PC pun pernah alami masa awal-awal ada blog. Ramai yang unfollow.

    ReplyDelete
  2. takpe ada 665 lagi yang masih membaca dan mengikuti...
    yelah kesian kan yang kes tu

    ReplyDelete
  3. amiin..semoga mereka tabah..

    kdg2 follower delete blog..sbb tak aktif..

    ReplyDelete
  4. Memang ada yang unfollow. Dulu perasan juga ada yang hilang, sekarang dah tak peduli hihihiii.

    ReplyDelete
  5. tak tgk pun gambar2 tentang bertembungan LRT tu.. sedih :(

    ReplyDelete
  6. Syaz! kdg2 xde sape yg unfollow cuma mmg ada sstgah email or blog yg dh lama follow kite dah x aktif..blogger delete akaun yg x aktif..shida selalu dah kena hahhaa ^_^

    ReplyDelete
  7. Sayangnya... 666 nombor cantik tu!

    ReplyDelete
  8. Tak mengapalah kalau dh tak sudi follow..kan..

    ReplyDelete
  9. Takpa... akak tambahkan lagi jadi 666.

    ReplyDelete
  10. Cuba semak semula, dah bertambah tak?

    ReplyDelete
  11. Dah bertambah 667 dah hehehe. Hilang 1, yang datang 2 hehehe

    ReplyDelete
  12. Baru hilang satu.
    Ada selebriti tu hilang sampai 100k sehari followersnya

    ReplyDelete
  13. User lama kot kak yang mana dia sudah tak aktif acc.. huhu

    ReplyDelete
  14. ada blogger yg tak aktif kot. saya pun selalu jadi macam ni juga..

    ReplyDelete
  15. Kadang kadang ada blogger yang follow tu mungkin tak aktif dah. Kadang dia timbul balik :)

    ReplyDelete
  16. dah malas nak tgk numbers...bikin stress aje

    ReplyDelete
  17. xpe kak syaz. nnti bertambah lg tu. hehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot