Pages

Search This Blog

Showing posts with label KLCC. Show all posts
Showing posts with label KLCC. Show all posts

Sunday, December 5, 2010

Digital Lifestyle Expo (DLE) 2010

Tarikh: 10 - 12 Disember 2010
Tempat: KLCC, Hall 1-5


Apakah DLE 2010 ini?

Ianya adalah seperti PC Fair, tapi..
Merangkumi julat jualan barang elektronik yang lebih besar!

Ada TV, kamera, telefon bimbit, broadband, dan macam-macam lagi.

Seronok ni nak pergi cuci mata..lagi seronok kalau ada duit dan beli apa-apa..haha

Tahun lepas pergi PC Fair kat KLCC ni aku beli SKin Laptop je..kekeke..
Mata memang bersih tercuci sebab selain barang yang best, ramai juga perempuan2 pakai baju singkat-singkat ya amat jadi promoter.. Haih..

Tahun ni kalau tak ada apa-apa aku pergilah kot.. :)


Thursday, August 19, 2010

BookFest@Malaysia 2010

Hai semua!


Popular Book Co (M) Sdn Bhd (Popular) akan menganjurkan BookFest@Malaysia 2010 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) pada 4 hingga 12 September 2010 ini!

Pesta berkenaan akan menggunakan ruang kira-kira 100,000 kaki persegi (9,290 meter persegi) dari Dewan 1 hingga 5 yang mana lebih 500 gerai membabitkan penerbit dan pengedar buku serta alat tulis dari Malaysia, China, Hong Kong, Taiwan dan United Kingdom, Kanada dan Singapura-Harian Metro.

Wah macam best je~! Apa lagi, jom lah start kumpul duit untuk borong buku banyak-banyak 4 September nanti! 


Tapi masa tu nanti bulan puasa, dan sah-sah lah ramai gila orang kat situ, dan akan berhimpit-himpit..haha..
Tak apa, boleh tingkatkan pahala dengan meningkatkan kesabaran di bulan puasalah time tu..

=)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.