Saturday, December 5, 2020

Zoom in Planner Watson

 

Jom nak tunjuk dengan lebih dekat Planner Watson yang aku dapat tebus masa dapat terlepas ke Watson hari tu 😊


Ok warna dia pink lembut lembut masam.

Tekstur dia bukan kulit, macam getah kot?.

Nice, aku suka warna dan rasa dia.
Oh ini sarung dia la, classy sikit kan kalau planner ada beg ni hehe..



Ta daa!
Ada corak huruf W yang cantik dekat depan.
Beg dia pun tak ada butang, dia pakai magnet.


Nice kan?
Dia ada dua pilihan warna, satu lagi warna hitam.
Tapi aku rasa macam bosan pulak dengan warna hitam.
Itu yang pilih pink ni.
Eheh..



Kat mukasurat awal, ada kalendar 2021 dan kalendar 2022.
Jadi dah boleh tau tahun 2022 nanti birthday aku hari ahad ahahaha

Ala macam la tak boleh cek pakai fon kan?

Actually memang aku ni segala benda guna fon.
Event ke apa ke, semua aku set dekat fon.
Paling paling aku catit atas kalendar meja kikiki

Planner ni selalunya aku guna untuk catat apa yang perlu masa ada mesyuarat.

Dan aku ada perangai, sayang nak guna planner.
Selalunya, aku akan mula guna untuk catat isi mesyuarat, yang selepas 3 4 tahun hahaha



Siapa berminat, boleh la pergi ke Watson untuk shopping πŸ˜†

Have a good day uolls!

#inibukanpaidreview

42 comments:

  1. Memang berkenan dengan planer tu..
    Ish.. Cantik

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, kita serupa... kita serupa... sayang naaaaa nak guna planner... hehehehe... dah bertahun baru guna... sweet jugak eh warna dusty pink tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sep sikit hahahaha
      Haa dusty pink ye nama pink tu hehe

      Delete
  3. Cantiknya la planner tu.. Rasa nak pergi watson sekarang jugak!

    ReplyDelete
  4. cantiklah planner watson ni, nice color pink tu :)

    ReplyDelete
  5. watson adalah tempat berhantu, klu masok sure akan purchase something jgk hahaha

    ReplyDelete
  6. Wah cantiknya planner watson. Geram pulak tengok.

    ReplyDelete
  7. Dusty pink warna favourite ni. Ala saje je kan nak goda kita suruh beli. hihi..Sarung di nampak exclusive macam tu. page lain semua kosong ye kak selain calendar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul fiza, nampak exclusive hehe.. aah page lain kosong macam buku nota 😁

      Delete
  8. ada plan nak beli planner jugak katanya utk azam 2021.. boleh usha watsons la esok kot cantik ke yg hitam punya, boleh terus grab

    ReplyDelete
  9. Sama la...sejenis yang sayang nak guna planner

    ReplyDelete
  10. Hehe bukan jenis guna planner.
    Selamat simpan planner itu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni macam tu la plan untuk planner tu hahaha

      Delete
  11. Cantik warnanya. Lembut pastel.

    ReplyDelete
  12. oh nice..tpi Cuya suka kalau planner besar..puas sikit nk tulis kn..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo.. yang ni saiz notebook biasa tu je 😁

      Delete
  13. Sis suka planner, harus dapatkan planner Watson ni sebab exclusive.
    Thanks for sharing Shaz.

    ReplyDelete
  14. Cantiknya. Especially bila most of the design dia embossed so nampak elegant and luxury gitu sebab most emboss covered planner memang agak pricey. Saya pun kalau diberi pilihan, memang akan pilih warna pink sebab journal2 saya semua warna pastel 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah betul2, nampak mewah kan hehehe..
      Warna pastel ni menenangkan πŸ˜‰

      Delete
  15. Cantik planner dia. Skrg ni susah nak dpt planner atau kalender percuma. Klu dulu banyak dpt smpi bagi org

    ReplyDelete
  16. Kalau purchase above rm100 br dpt PWP planner ni kan? ari tu dh usha sbb baca dr blog syaz ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak tak ingat sebab masa tu budak tu tunjuk, kak dah tiga cop bla bla bla πŸ˜‚

      Delete
  17. Wah cantik juga warna dia.. ala ala dusty pink gituuu.. siap pakai beg lagi!

    Cik TK pun ada habit yang sama. Simpan dulu, lepas 2 ke 3 tahun baru pakai.. haha

    ReplyDelete
  18. Lawa..sesuai la perempuan dengan pink.kalau yang hitam untuk lelaki la kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2, walaupun saya rasa dua2 hanya sesuai untuk perempuan 😝

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot