Saturday, December 5, 2020

KERANA AKU TAHU | FIKSYEN

Hai semua!

Cerpen ini adalah sambungan dari Tersepit, Sayat, dan Tak Faham.

Semoga terhibur πŸ˜€



 KERANA AKU TAHU



Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan πŸ€—

Stay tune


28 comments:

  1. Apa agaknya thanks note yg tertulis tu ya

    ReplyDelete
  2. wah terkait lagi ni boleh terbitkan novelet pula

    ReplyDelete
  3. banyaknya idea penulisan syaz.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi alhamdulillah, idea tu datang tak kira masa, ikut rajin nak transfer atas platform ke tak je huhu

      Delete
  4. Tak sabar nak baca episod seterusnya...teruskan menulis syaz,awak memang kreatif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah, kalau ada sambutan kita sambung hehe

      Delete
  5. Nasib baik baling gumpalan tisu... kalau baling batu...? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduh tak pasal2 kena parang dengan adik ipar dia kot hahahaha :P

      Delete
  6. jap, so jahra tu high school sweet heart dia till ke jinjang pelamin, then derhaka pula pada mak mentua? sbb tu cerai ? arghhhhh !!! marah ni marah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih sabar atie, sabar :P
      terima kasih sebab sudi luangkan masa untuk baca dan komen ;)

      Delete
  7. okay, terjawab sudah misteri Hatim yang Najah jumpa kat hospital tu. Jihah dah kahwin rupanya. Patutlah kenapa Fendi tak get along dengan Jahra. Demi Jahra, sanggup fendi tipu mak dia. Kesian Cik Min.
    Ada bunga bunga cinta ke Najah dan Hatim ni nanti. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi mungkin ya mungkin tak? πŸ€—
      Terima kasih fiza sudi luang masa baca dan beri komen πŸ˜‰

      Delete
  8. Assalamualaikum, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    Kreatif. Penulisan yang amat baik. Teruskan mengasah bakat ini. Saya doakan saudara sentiasa sukses

    ReplyDelete
  9. Keep it up Shaz, seronok sis baca.

    ReplyDelete
  10. Tgh imagine muka jahra ni... mst cantik sgt kn sampai senior form 5 pun nk try dia tp fendi pulak dpt.. fendi mst hensem kn sbb mak dia pn dh persis aida aris... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mungkin, sebenarnya dua2 good looking 😘

      Delete
  11. Jahra jahra.. dahsyat menantu macam ni! Fendi pun boleh tahan juga dulu, menipu Cik Min semata-mata sebab Jahra. Masih sekolah pula lagi waktu tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Hehehe terima kasih sudi baca dan komen 😁

      Delete
  12. Jahra macam tu pun fendi dok gila2 kan.Fendi tak kenal akak lagi.kalau dia kenal akak mesti dia jatuh cinta kat akak..akak 10 kali baik dari jahra. Hahhah

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot