Saturday, November 28, 2020

SAYAT | FIKSYEN

 Hai semua! 

Cerpen ini sambungan dari INI dan INI

Bahasa tunggang langgang sikit musim student test ni haha!

Selamat membaca, semoga terhibur 😀

SAYAT



Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan 🤗

Stay tune

48 comments:

  1. Replies
    1. saya cuba, terima kasih kak PI :)

      Delete
    2. Wah, penulis rupanya..
      Hebat syaz.. Teruskan berkarya.. 👍👍👍

      Delete
    3. Insyaallah amiinn. 🤗😁

      Delete
  2. pergh memang berbakat sis buat cerpen nih.. dia punya dialog kita boleh feel.. boleh buat novel lepas nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh feel ya? Alhamdulillah 🤗
      Insyaallah, terima kasih zikri sudi baca 😁

      Delete
  3. Student test pon sempat juga demi minat... syabas!

    ReplyDelete
  4. UiTM dah mula mid semester break ke.

    ReplyDelete
  5. Apa nasib Aqim tu ye. Situasi Najah dan Hatim tu macam sama je ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam sama tapi tak serupa hehe..
      Terima kasih zumal sebab sudi baca 😊

      Delete
  6. ohh ya lupa kisah Najah ni kan. Kesian Najah, boleh pulak Aqim dan Yasmin tu kahwin dalam diam. Sesungguhnya Najah masih sayangkan Aqim cuma apa yang berlaku belum habis dihadam lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najah masih terkejut dengan apa yang jadi agaknya.. hehe 😉

      Delete
    2. Mahu tak terkejut husband kawin dengan kawan baik. ish ish..memang susah nak terima.

      Delete
  7. Okay, satu lagi yang misteri tentang Hatim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hatim tunggu siapa agaknya kat situ 😆
      Terima kasih fiza sudi baca 😊

      Delete
    2. Kan? Knp watak hatim ni muncul.. apa kaitannya? Apa yg terjadi dgn fendi dan jahra slps buat sup tulang tu

      Delete
    3. sama sama kak, menunggu cerita misteri seterusnya...siapakah hatim

      Delete
  8. Cepat sikit sambung syaz.. hahaha

    ReplyDelete
  9. mesti ada sambungan ni, fersh sikit rasa kepala otak, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi insyaallah kalau ada ilham bisa disambung :D

      Delete
  10. akak mengambil masa 20 minit utk membacanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi terima kasih kak kamsiah untuk 20 minit tu, saya sangat hargainya :)

      Delete
  11. Akk dah baca hari sabtu tu lagi, tapi tak tau nak komen apa, bermacam perasaan bercampur gaul bila baca kisah poligami ni tau sbb tingat arwah mak, huhu..apa2 pun akk suka citer ni, tak sabar tunggu kisah selanjutnya. Buat kisah hatim pulak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. terima kasih kak azimah, selalu baca karya saya :)
      Semoga happy2 dan dipermudahkan urusan minggu depan dan seterusnya untuk akak ;)

      Delete
  12. sometimes cerita masalah dekat strangers lagi tenang rasanyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju, sebab dia dengar tu pure tanpa judgement kot hehe

      Delete
  13. bila nak publish sambungan dia ni..menarik..nk tau pasal si hatim tu plak.

    ReplyDelete
  14. banyak blogger skrg dh jd penulis.. teruskan :)

    ReplyDelete
  15. dah boleh buat novel ni syaz.. way to go

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah amin amin amin.. saya aminkan doa dulu 😉

      Delete
  16. Ah..sudah..Minat dengan cerita si Najah pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi
      Terima kasih kak diana, sudi baca 😁

      Delete
  17. Tak sabar pula nak baca apa yang jadi seterusnya..
    Kalau Najah dah tak lalu, eloklah berpisah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe insyaallah nanti boleh sambung kalau ilhamnya ada..
      Terima kasih sudi baca 🤗❤️

      Delete
  18. Ada sambungan nya lagi ke syaz?..tak sabar nak tahu nasib Aqim.Sekali baca cerpen syaz,buat akak ingin terus membaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak, sudi baca 🤗
      Setakat ni saya sambung yang Hatim dulu, di entry terbaru. Insyaallah ada ilham saya sambung Aqim 😁

      Delete
  19. dah melekat kat blog ni sebab cerita ni..next please...kipidap syaz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih, boleh baca sambungan nya sampai habis

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads