Friday, November 27, 2020

Tanda Ingatan Anum dan Jamil


 Beberapa hari lepas, kawan sekerja datang collect Mini Novel Terkaitnya Kita dekat rumah.


Tak expect pula diorang nak bagi dessert ni, 
Sempena aku berjaya terbitkan novel katanya 😁🌺

So sweet Anum dan Jamil, semanis dessert ini.

Terima kasih, semoga murah rezeki kalian berdua ❤️

40 comments:

  1. alhamdulillah.. dikelilingi orang2 baik..
    penghargaan mini mcm ni besar impact dalam hidup kita..

    ReplyDelete
  2. sekali sekala boleh sweet2 ni.. kalau selalu takut dapat penyakit :-)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah,moga makin bertambah rezeki =)

    ReplyDelete
  4. Alhamduillah. Rezeki tu kak.. Nampak sedap plak gambar hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah
    nampak cantik kejadiannya

    ReplyDelete
  6. Huh. Sedapnya.. Tengok time lapar plak

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki berganda. Dikelilingi kawan yang baik. Dapat pulak tu buah tangan sempena first novel. Orang memberi kita merasa. Rezeki jangan ditolak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, semoga murah rezeki kawan2 yang baik2, termasuk kawan2 blogger semua πŸ€—

      Delete
  8. bestnya dapat kawan yg supportive mcm ni kan

    ReplyDelete
  9. cheesecake ke tuu.. nak la sikit syaz oii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh boleh, nanti saya hantar dalam mimpi eh 🀭

      Delete
  10. Alhamdulillah.. dikelilingi prang yang baik2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, semoga murah rezeki mereka 😁

      Delete
  11. Alhamdulillah.. Rezeki.. sedap tu..

    ReplyDelete
  12. wah.
    sedap tu, syaz.
    untung nya.
    sama2 kongsi rezeki :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, Tahniah syaz! rezeki :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot