Sunday, November 29, 2020

Mungkin Anda Memerlukan Ini Lebih Dari Norwex

 Salam Ahad!

Saja nak share gambar ini, mungkin ada di antara kita yang memerlukannya buat masa ini.


Teringin nak Norwex tu bila baca review, suruh zaimi belikan untuk birthday (main-main dengan dia), dia kata "Takkan nak bagi kain buruk untuk birthday..??"

Betul jugak.. tapi...

Em...

Tapi...

Uhh..

+++

Pada siapa yang terlepas cerpen terkini, boleh klik gambar di bawah πŸ˜‰



47 comments:

  1. Yes motivation word for tomorrow. Oh monday bluess. Esok kerja.

    Hi awak. Saya tengah blogwalking ni..

    Done follow awak tau. Jemput ke blog saya ya jika sudi. https://paejahbebels.blogspot.com

    Salam kenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai eza, salam kenal, semoga esok lebih baik dari hari2 sebelumnya ;)

      Delete
  2. kain buruk pun kain burukla... janji jenama Norwex la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! *Semakin semangat untuk memiliki 😁

      Delete
  3. Semoga bersemangat untuk bekerja pada hari esok.

    ReplyDelete
  4. Hidup ni memang memerlukan kata kata semangat. baru baru ni Nadia telah melakukan kesilapan , :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga terus bersemangat Nadia, takoe, semua orang buat silap 😊

      Delete
  5. Yes, for now I need positive vibes. Something good to hear :)

    Takpe kak, kalau tak dapat norwex kita exercise lebih sikit. hihi

    ReplyDelete
  6. Salam kenal
    Dengan kreatifitas, benda apapun bisa menjadi sesuatu yang bernilai tinggi ya.

    Nice work.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal 😊
      Oh by the way gambar itu adalah dari Sketch in Illness 😊

      Delete
  7. atie pun gagah google apa itu norwex hahaha

    ReplyDelete
  8. kakmim pun masih berkira-kira lg nk beli ke x norwex ni.. semoga xde 'racun' dpd sahabat blogger pulak udah ler... dh brp lama bertahan dpd kena racun ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ˜† saya macam dah tertelan je racun2 tu.. adusss

      Delete
  9. kain tu buat ramai suri rumah nak.. kita pun nak juga tp mcm sayang duit pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. menggoda sangat, lepas tengok kawan2 beli pulak.. aduh

      Delete
  10. saya yang bukan suri rumah pun tergoda dengan Norwex especialy yg mop tu.. tapi atm bukan keperluan jadi x beli lg. one day maybe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes yang mop, dengan yang cuci kipas tu.. astarghfirullah al azim.. godaan dia mendebarkan dada!

      Delete
  11. what norwex? hahahha ketinggalan kapal betul!
    thanks for the good sharing tho huhu masi struggle ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2, no worries, semoga urusan LL dipermudahkan πŸ€—

      Delete
  12. hehehe.. mak2 ni kalau bg komen norwex terus tak teringin. katanya, kalau tak rajin beli kain apa pun memang semua tempat tak bersih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha bagus pada mereka yang tak teringin tu, hebatπŸ‘

      Delete
  13. Hahha.. Betul Jugak..kan?? Tak kan lah nak bagi kain buruk. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. nak teruskan ayat pun terus terbantut ahahaha

      Delete
  14. Suka baca ayat-ayat positif ni. Tiba-tiba rasa bersemangat je nak buat macam-macam hehe

    ReplyDelete
  15. Secebis kain ada makna dan jalan cerita dia. kan kak, hehe

    ReplyDelete
  16. Ayat motivasi yang ohsem..
    semoga dapat Norwex yang diidamkan.. Aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu dpt nanti, sakan le mengelap ekk syaz.
      org da bagi hadiah, terima jer la ekk. bertuah!

      Delete
    2. Hahaha lap jangan tak lap lah nanti

      Delete
  17. thank you..nak save and buat as desktop background..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi boleh follow ig sketches in ilness tu, memang inspiring :)

      Delete
  18. nice ni. aida amik copy & paste kat phone ye.

    norwex. ada member share kat fb.
    setakat ni lom la berminat :)
    akan datang tak tau lagi hi hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi saya pun ambil dari Sketches in Illness tu 😁

      Delete
  19. sekali norwex tu org tu minta hehee..jgn kgn kgn..hahaha terhasut pulak ^_^

    ReplyDelete
  20. Inspiring! Thanks for the sharing!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot