Monday, November 30, 2020

Terima Kasih Kak Aini

 Last week ada buat COD buku aku tu pada yang duduk sekitar Senawang ni, saja sambil ambil angin.

Lama terperap kat rumah.

Lagi lama perapan kat rumah compare dengan Kambing Perap weh.

Keh keh keh..

Jadi, bila sampai rumah Kak Aini, colleague jugak, tapi dia dah pindah Kampus Seremban 3.

Dia excited aku dah keluarkan buku, terharu aku..

Dan dia ada bagi hadiah sikit..



Awwww tenkiu Kak Aini, semoga murah rezeki akak sekeluarga 💓💓

Have a great week ahead kawan-kawan!


Jangan lupa jeling statcounter di atas 😊

50 comments:

  1. memang best dapat hadiah ni...terasa dihargai giteww...

    ReplyDelete
  2. Wahh... bestnya.. orang baik ramai sayang, kannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakbar.. 🤗
      Bestnya kalau betul2 ramai sayang hihi

      Delete
  3. Kiutnya gift dr kak aini.. ada koko jelly lg tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe coco jelly tu untuk adam, sebab dia ikut sama hihihi

      Delete
  4. Wah.. tahniah Syaz, ramai yg order buku awak.. dah 1 juta view.. singgah lagi nnt mana tahu ada rezeki..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..sedap nmpknya kopi tu..CEO..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi kopi pun drama melayu pukul 7 kan 😆

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah, semoga murah rezeki kak aini tu juga ❤️🤗

      Delete
  7. Comel je hadiah daripada Kak Aini tu.

    ReplyDelete
  8. wah ceo coffee mmg favourite mama tu.. tahniah ye

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH UNTUNG DPT HADIAH LARIS NOVEL SYAZ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, laris dalam kalangan orang yang kenal2 baru kak PI, syukur 🤗

      Delete
  10. Dah jeling. Eh. Alhamdulillah. Rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, nanti jeling lagi tau 😁

      Delete
  11. Tahniah penulis berbakat... 👍👍

    ReplyDelete
  12. Dia punya hadiah tu kegemaran ramai tu.Hahah..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki awak. Baiknya Kak Aini :)

    ReplyDelete
  14. surprise gift ni mmg best kan ,terasa diri ini dihargai.. hehe tahniah kak syaz

    ReplyDelete
  15. Murah rezeki, terus berkarya Syaz!

    ReplyDelete
  16. huntong la dapat hadiah.. hehehe

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah. Murah rezeki dapat hadiah sekali :)

    ReplyDelete
  18. Beri rezeki..dpt rezeki semula..ini mmg win win syaz :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads