Search This Blog

Showing posts with label syukur. Show all posts
Showing posts with label syukur. Show all posts

Sunday, October 18, 2020

Artikel Terpilih Diterbitkan di Dewan Kosmik DBP Oktober 2020

Bersyukur sangat dengan kesempatan yang diberikan oleh pihak Majalah Dewan Kosmik Dewan Bahasa dan Pustaka atas terpilihnya makalah saintifik aku yang pertama di keluaran bilangan 10, Oktober 2020.

 


Tuesday, September 29, 2020

My Office My Gym Full House!

 Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi, program webinar yang team kami anjurkan bersama kerjasama pihak UPNM tu telah berjalan dengan lancar!

Tuesday, August 25, 2020

Adam Antara Yang Lima

 Tengah ralit buat kerja tengahari tadi, tiba-tiba notifikasi whatsapp masuk.

Dari group kelas adam.

Boleh nampak dari notification bar, ada ikon kamera.

Pengirimnya pulak adalah guru kelas adam.

*dramatik!

Berkerut jugaklah dahi meneka (padahal tak ada siapa suruh teka pun, kau beria nak teka apahhall!) agaknya gambar apa yang cikgu adam hantar ni?


Maka laju-lajulah bukak mesej tu.

Rupanya ada beberapa keping gambar, 5 orang pelajar terpilih yang dapat reward dari Guru Besar, sebab hasil kerja sekolah yang 5 terbaik.


Friday, August 21, 2020

Top Pengomen Blog Fieza Sani

 Salam Jumaat semua!

Di hari yang penuh barokah ini, aku ingin merakam dan mengabadikan kenangan di dalam blog aku yang tidak seberapa ini, ucapan penghargaan dan terima kasih kepada Kak Fiez


Friday, June 20, 2014

Anak Kecil Sudah Berjalan!

Last Wednesday, tapak tangan kanan gatal sangat. 
Sempat gurau dengan Kak amie, kata nak dapat rezeki ni..haha
Today pulak adalah salah satu hari sedih, first time anak jatuh sampai berdarah koyak mulut. 
Dan, harini jugak Allah bagi rezeki yang aku harapkan dari Rabu tu, my son, Adam Zuhairi, officially dah boleh jalan sendiri tepat 945pm tadi. Sampai sekarang tak berhenti2 lagi.. syukur Allah !





Sayang sangat anak emak..mmmwaahhhh!

Sunday, May 11, 2014

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me