Nanri

|Entry kontot|


Nanri!
Terima kasih diucapkan pada rakan-rakan blog yang sudi membeli buku kedua aku yang bertajuk Life Baggage tu.
Terima kasih kerana ada juga yang sudi membeli dan menyimpan nashkah penulis amatur ni di rumah.

Semoga dipermudahkan urusan, dan dimurahkan rezeki sekeluarga hendaknya ๐ŸŒบ

Kepada yang ucap tahniah dan kata-kata semangat juga diucapkan ribuan terima kasih.


Serius, kalian adalah sumber inspirasiku ❤️
Tak pasti masih akan menulis atau pun tidak.
Mungkin tidak?
*Angkat bahu

Rasa macam nak bersara dah dari berfiksyen ๐Ÿ˜…

Pada yang masih berminat nak beli boleh hubungi daku.
๐Ÿ˜Š

Terima kasih juga selalu singgah dan tinggalkan jejak di blog ni.

Post a Comment

31 Comments

  1. kenapa nk berenti tulis buku?

    dulu wak penah tulis buku jugak, tapi sekali je sbb rasa x berbaloi ., huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah.. terbit juga rasa begitu + idea dah habis ahaha

      Delete
  2. Alhamdulillah...semoga murah rezeki Kak Syaz dan lebih banyak idea dimasa akan datang. Aaminn

    ReplyDelete
  3. rajin menulis dan membaca asbab memanjangkan umur..mcm tun M...hehe

    ReplyDelete
  4. Sayang bakat tu
    teruslah diasah dan digilap

    ReplyDelete
  5. kenapa nak berhenti?
    tq sbb singgah blog ya...:)

    ReplyDelete
  6. syaz klo beli buku dpt signature sekali tak?heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah boleh, masa order gtau awal2 hehe.. jadi saya yang akan pos instead of penerbit hihi

      Delete
  7. ala kenapa nak bersara.... now tgh hot kan hehehe

    ReplyDelete
  8. Teruskan menulis Syaz.. ada aje peminatnya tu.. Sis pun kadang dan datang sini, jadi SR, guna hp susah nak komen, ni guna laptop, haaa datang singgah komen terus..
    Keep writing Syaz..

    ReplyDelete
  9. tahniah...semoga terus sukses..

    ReplyDelete
  10. Jangan stop tapi rehat dulu sekejap je. Ambil mood dan minta Allah beri idea untuk menulis lagi. InshaAllah boleh.

    ReplyDelete
  11. wahh dah ada buku kedua ya...tahniah syaz!

    ReplyDelete
  12. sayang la kalau berhenti...akak doakan yaz berjaya jd seperti Khadijah Hashim,Sri Diah..

    ReplyDelete
  13. syg pulak nk bersara.. sementara masih boleh dijadikan sumber rezeki hehe

    ReplyDelete
  14. Moga idea terus mengalir untuk menulis lagi.

    ReplyDelete
  15. Eh kenapa nak berhenti? Kalau macam tak ada idea, rehat dulu. Ada idea nanti sambung balik. Sayang kalau berhenti...

    ReplyDelete
  16. Syaz..kite peminat awak..jgn stop pls!

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.