Search This Blog

Friday, August 21, 2020

Top Pengomen Blog Fieza Sani

 Salam Jumaat semua!

Di hari yang penuh barokah ini, aku ingin merakam dan mengabadikan kenangan di dalam blog aku yang tidak seberapa ini, ucapan penghargaan dan terima kasih kepada Kak Fiez




sebab beri hadiah kepada aku selaku pengkomen tegar di blog beliau pada bulan Julai 2020!



Yeah!

Tapi yang kelakarnya, masa entry pemberitahuan ni K.fiezz up kan, aku tak tersinggah pulak blog dia.
Aku terlepas pandang entry ni hahaha

Jadinya, terlambat lah sikit menghubungi K.Fiezz..
Ampun 😅

Barang-barangnya telah pun selamat tiba!




Bestnya perasaan bila dapat hadiah!

Semoga murah rezeki K.Fiezz, dan semoga sihat selalu 😘


Uolls, apa lagi, singgah lah blog K.Fiezz dan say hi kat K.Fiezz kita yang kiut miut ni ya!

Untuk K.Fiezz, saya tuju lagulah kat K.Fiezz 😁


50 comments:

  1. Kak fiezz ke dalam gambar tu? Nampak lain. Btw tahniah!

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat hadiah!! congrats :)

    ReplyDelete
  3. Dapat juga jadi pengomen tegar ya?
    Hehe saya pun ada juga jadi pengomen terbanyak.
    Tahniah. Boleh guna terus hadiah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu lah, tak sangka jugak nak dapat hadiah:)

      Delete
  4. Tahniahhhh kak, nanti jemput singgah blog Rabia ya.. Rabia tengah mencari top pengomen di bulan september. Maybe ada rezeki akak untuk menang header blog yang direka khas dari saya untuk kakak <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah rabia, jika berkesempatan akak akan berkunjung ;)

      Delete
  5. Syaz memang sentiasa di garisan teratas!

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniahhh n blessed friday!

    ReplyDelete
  7. wee.. mama pun ada dpt hadiah dari fieza.. tahniah syaz

    ReplyDelete
  8. tahniah syaz..
    ehhhh nama ammi pun ada kat situ gak ahaksss

    ReplyDelete
  9. Wahhh Tahniah syaz :)
    syaz mmg rajin blogwalking :)
    tq sudi singgah blog shida juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shida pun sama juga, rajin singgah sini, thanks to shida jugak ;)

      Delete
  10. tahniah!!!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/cuya-join-pertandingan-sajak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu, all the best untuk cuya join pertandingan sajak tu :)

      Delete
  11. nanti abe kie nak bagi hadiah kpd pengomen tegar tahunan 2020. bukan 1, tp 7 hadiah yg disediakan jadi teruskan mengomen di blog abe kie, deh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah good opportunity ni! Insyaallah abam kie ;)

      Delete
  12. Tahniah...dulu saya pun rajin juga komen di blog kawan-kawan sampai ada jadi top komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice lah kan, orang pun suka kita selalu ke blog mereka ;)

      Delete
  13. Semoga Fieza Sani terus dimurahkan rezeki..
    Rajin nya bagi hadiah..

    ReplyDelete
  14. wah bestnya dapat hadiah. tahniah :D

    ReplyDelete
  15. Auch.. Terus fefeling kiut dgr lagu tu. Hehe. Tantiu Syaz selalu dtg singgah kat blog akak..

    ReplyDelete
  16. terima kasih jugak rajin komen blog aku, tapi aku jenis tak reti nak membalas apa yang patut, harap ucapan terima kasih dpt menutup kekurangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa fnd, aku ucapkan terima kasih, dan sama2 jugak, keep on blogging :D

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me