Showing posts with label menang. Show all posts
Showing posts with label menang. Show all posts

Friday, 24 June 2022

Menang Surprise Box Mini Giveaway SS 2022

Allahuakbar, lambat betul SR nak up kisah ni. 
Jom SR cerita, jom!

Kisahnya, pada pertengahan Februari 2022 yang lepas, SR ada turut serta 1 giveaway. MINI GIVEAWAY SS 2022 namanya GA tu. SR saja join, cuba nasib. 

Rupanya, ada rezeki SR! Pada awal April 2022, tuan blognya, Syeeda Saniey, umumkan pemenang-pemenang GA tu, terselit sekali nama SR. Alhamdulillah, seronok SR!

Beberapa minggu yang lepas, surprise box SR pun sampai.

Wednesday, 13 April 2022

Rezeki SR Hari Ini

 Assalamualaikum semua!

Sungguh SR tak sangka, dalam SR tak habis-habis lagi menyotong di pejabat sampailah ke hari ini, rupanya hari ni ada dua rezeki SR datang dari dunia blogging.


Terkejut, tapi semestinya gembira dan bersyukur sangat-sangat!

Monday, 21 March 2022

PEMENANG GIVEAWAY BLOG SR MASUK TINGKATAN 1!

Assalamualaikum semua!

Hari ni bermulalah sesi persekolahan (ada yang dah mula semalam kan?) bagi tahun 2022. SR pun, amir masuk darjah 1 hari ni. Adam masuk darjah 3. Ayu mula pakai uniform tadika. Semoga dipermudahkan semuanya.

SR nak ambil kesempatan ini, untuk umumkan 10 + 2 pemenang dari 37 blogger awesome yang sudi join GA SR. Seperti yang SR ada maklumkan di entry ini, SR berhajat nak beri hadiah berupa variety box pada 10 peserta yang namanya terpilih dari wheelofnames, dan 2 lagi blogger yang entrynya berjaya buat SR tersenyum!


Friday, 8 October 2021

SIAPAKAH PEMENANG GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN?

 Sejujurnya kan, aku tersangatlah terkujat!


Aku ni sangatlah jarang masuk dan join giveaway yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger.
Pertamanya sebab kadang aku tak terfollow syarat yang diberikan.
Kedua, aku kadang-kadang tak sempat.
Ketiga, kadang-kadang lupa. Ada juga kadang tak tahu.
Haha!

Wednesday, 29 September 2021

Vacuum Flask Emas


Semalam telah selamat tiba sebuah vacuum flask berwarna emas ke rumah.
Adakah emas 916 berbentuk flask?

Friday, 18 September 2020

Pemenang Giveaway Sejak Kembali Galak

 Terima kasih diucapkan kepada yang sudi join untuk meninggalkan komen-komen yang indah-indah dalam giveaway pendek Sejak Kembali Galak beberapa hari lepas!

Friday, 21 August 2020

Top Pengomen Blog Fieza Sani

 Salam Jumaat semua!

Di hari yang penuh barokah ini, aku ingin merakam dan mengabadikan kenangan di dalam blog aku yang tidak seberapa ini, ucapan penghargaan dan terima kasih kepada Kak Fiez


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE