Menang Surprise Box Mini Giveaway SS 2022

Allahuakbar, lambat betul SR nak up kisah ni. 
Jom SR cerita, jom!

Kisahnya, pada pertengahan Februari 2022 yang lepas, SR ada turut serta 1 giveaway. MINI GIVEAWAY SS 2022 namanya GA tu. SR saja join, cuba nasib. 

Rupanya, ada rezeki SR! Pada awal April 2022, tuan blognya, Syeeda Saniey, umumkan pemenang-pemenang GA tu, terselit sekali nama SR. Alhamdulillah, seronok SR!

Beberapa minggu yang lepas, surprise box SR pun sampai.

Comel kan, ada riben lagi tau! 


Sama-sama, dan terima kasih juga SR ucapkan pada Syeeda, sebab kirimkan SR surprise box ni. Syeeda adalah wakil Shaklee. Syeeda juga menerima tempahan bouquet tau! Boleh hubungi beliau sekiranya berminat di 010-4684730.

Okey, jom tengok ada apa dalam surprise box!

Plush keychain burung hantu

Apollo Checker Chocolate Wafer Bar

Tudung

Flower bouquet

Kopi segera Alicafe Warung

Pengikat tudung

Punyalah banyak hadiahnya!
Syukur alhamdulillah!

Buat Syeeda, terima kasih sekali lagi! Semoga beroleh rezeki yang melimpah ruah!

Post a Comment

15 Comments

  1. tahniah! rezeki mmg x salah alamat..

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH TAHNIAH SYAZ

    ReplyDelete
  3. tahniah syaz,,,, kita pun sonok kludapat hadiah ahha

    ReplyDelete
  4. Tahniah Syaz πŸ‘
    Seronok..macam-macam isinya. Memang surprise sungguh.

    ReplyDelete
  5. wah banyaknya hadiah. tahniah sis :)

    ReplyDelete
  6. Huyyoooo.. Tahniahhh! Siap flower bouquet ekk.. Saya suka Apollo checker tu.. 😍

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki. Tahniah SR

    ReplyDelete
  8. masya Allah seronok! coklat apollo tu sedap!

    ReplyDelete
  9. menarik!
    nice jugak ek buat hadiah berbentuk surprise box gitu.
    aneka small gift. menggembirakan.

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.