Showing posts with label coklat. Show all posts
Showing posts with label coklat. Show all posts

Saturday, January 8, 2022

Thursday, December 2, 2021

Lucky Cocoa Candy | Throwback Thursday


Coklat legend ni bagi SR. Dulu masa SR kecik-kecik kan, tiap kali nenek SR pergi kedai, kalau coklat ni ada dalam stok dekat kedai tu, mesti dia akan belikan.

Friday, October 29, 2021

Gardenia Delicia Chocolate Paste

It's Ridiculously Good!
Katanya lah dekat paket dia kan.


Dengan harga RM1.80, bungkusan dia yang berwarna-warni penuh dengan corak ni memang menggoda juga. Ibaratnya bungkusan ni memanggil-manggil aku untuk ambil dia bawa balik rumah tau!

Wednesday, October 20, 2021

Surprise Balloon Delivery Untuk Birthday!

Siapa yang honk dalam entry yang ini hari tu?
Siapa?

Ya, ada juga yang teka dengan betul 👏
Yang honk masa anak-anak tengah enjoy makan kek birthday amir masa tu adalah surprise delivery! Bukan 1, bukan 2, tapi 3 bouquet terus aku order! Nak bagi adil, sebab masa birthday ayu dan adam haritu jatuh pada waktu PKP, birthday ayu pulak masa bulan puasa siap. Jadi memang ada terdetik nak bagi surprise juga, cuma tak berkesempatan. Jadi, sempena birthday amir, order terus untuk belated birthday adam dan ayu. 😁

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot