Sunday, July 31, 2022

Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter With Petroleum Jelly

Assalamualaikum semua, berjalan mana hari minggu ni?

SR tengah rilek rilek sebelum menyelesaikan urusan sekejap lagi. Teringat pula yang SR ada beli Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter With Petroleum Jelly ni hari tu. Sebabnya kebelakangan ni bibir SR macam kering dan pucat lesi. Serius pucat melampau macam sampai dia jadi warna coklat cair.

Nak pakai lipstik memanjang, macam malas pula. Sebab ada ketika kita macam nak natural je kan.

Jadi try lah beli ni dekat Guardian dalam Giant Senawang.

Bila oles dekat bibir, terus boleh bau dan rasa lite-lite aroma coklat. Macam bau waffle coklat campur butter. Ha macam tu lah bau dia lebih kurang.

Tekstur dia ringan, dan tak melekit. Nicelah. Bila pakai tu, bibir taklah kering lagi. Berwarna jugalah sikit bibir SR lkepas dah apply dia kan.

Sekarang, SR akan pakai dia dulu baru pakai lipstik. Ada masa, SR topapkan dia atas lipstik yang SR dah pakai. 

Bagi SR, personally produk ni sesuai dengan SR. 
😃

Have a nice weekend everyone!

6 comments:

  1. Kena banyakkan minum air .. CCL selalu sapu vaseline sebelum apply apa2 lipstick kt bibir .. Malam pula pakai lips mask .. Pagi esok confirm2 bibir lembap je

    ReplyDelete
  2. OK, I need to get one. Akak punya bibir pun tengah kering ni.

    ReplyDelete
  3. mcm best aje.. musim panas2 ni bibir jadi kering

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot