Showing posts with label lipstick. Show all posts
Showing posts with label lipstick. Show all posts

Sunday, July 31, 2022

Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter With Petroleum Jelly

Assalamualaikum semua, berjalan mana hari minggu ni?

SR tengah rilek rilek sebelum menyelesaikan urusan sekejap lagi. Teringat pula yang SR ada beli Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter With Petroleum Jelly ni hari tu. Sebabnya kebelakangan ni bibir SR macam kering dan pucat lesi. Serius pucat melampau macam sampai dia jadi warna coklat cair.

Saturday, February 12, 2022

C Code Kiss It Flaunt It Lip Creme

Lip creme ni SR beli sebagai item Purchase With Purchase (PWP) di Watson. Ada diskaun beberapa peratus sebab dia PWP kan. Memang tak pernah try pun brand ni. Dan code warna dia pun, SR tak tau macam mana masa SR ambil tu. Memang kiranya kes main ambil aje sebab nak cepat.

Saturday, December 4, 2021

Cara Pakai Liquid Lipstik Yang Paling Mudah

  


SUMBER GAMBAR

Dulu SR suka pakai gincu bentuk klasik, ala yang tiub yang kita kena pusing bagi gincu dia keluar tu. Lepas pakai, kena pusing lagi sekali, masukkan dia ke dalam, sebelum tutup. Untuk elakkan kerosakkan pada gincu tu. Itu pun, kadang SR pakai nipis-nipis je. Tapi sejak dua tiga tahun kebelakangan ni, SR lebih suka pakai gincu jenis cecair. Yang kena sapu ke bibir guna berus kecil dan halus tu.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot