Wednesday, 29 September 2021

Vacuum Flask Emas


Semalam telah selamat tiba sebuah vacuum flask berwarna emas ke rumah.
Adakah emas 916 berbentuk flask?
Hihi


Masa mula-mula abang courier hantar, terus tengok nama pengirim dan penerima.
Hati dah berbunga-bunga juga, sebab teringat yang aku macam ada terpilih menjadi 'sesuatu' di alam blog ni beberapa minggu yang lepas.

Jadi, tak tunggu lama!
Terus merentap bukak semua plastik dan bubble wrap dia.

Tadaa!
Memang wowzaa!

Warna dahlah mengancam!
Warna emas!
Tau-tau je pengirim ni aku sekarang ni dalam fasa suka pada emas kih kih kih


Vacuum flask emas ni adalah hadiah pemberian dari blogger yang tak asing lagi iaitu Kak Fieza Sani.
Hadiah ini aku dapat sempena menjadi Top Pengomen di blog dia pada bulan Ogos 2021 yang lalu.

Alhamdulillah, cantik sangat!
Yang paling istimewa tu, siap ada nama aku di vacuum flask ni.
Memang teruja la iolls!


Vacuum flask ini juga adalah hadiah kali ketiga aku dapat dari Kak Fiez.
Sebelum ni aku pernah juga dapat dua hadiah yang lain dari dia.

Nak tau apa?

Klik SINI dan SINI.
😃

Terima kasih sekali lagi diucapkan pada kak fiez.

Jom kita lawat dan say hi dekat kak fiez di blog dia jom!

24 comments:

  1. Huyooo! Tahniahhh! Menarik ye hadiah tuuuu! Saya suka jugak kalau ada nama kita kat barang tu...Hoho~

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah. lawa sangat vacuum flask tu

    ReplyDelete
  3. wah..cantik. personalised sgt! congrats!!

    ReplyDelete
  4. Tahniah wah warna emas memang mengancam sungguh mata yang memandang

    ReplyDelete
  5. Cantiknya.. siap dgn nama lagi..

    ReplyDelete
  6. wow bersinar sinar
    mcm boss akak, syaz pantang jumpa brgan emas
    sukaa sgt kalau blh semua benda dia nak yg emas

    ReplyDelete
  7. memang cantik sangat... tahniah syaz

    ReplyDelete
  8. tahniah kak syaz. cntik flask tu..

    ReplyDelete
  9. Wah..cantik la....siap ada nama tu...exclusive sangat...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..Tahniah! Cantiknya vacuum flask warna gold. Siap ada nama lagi tu. Tak bolehlah jadi hak milik orang lain :)

    ReplyDelete
  11. Cantiknya warna emas bersinar pula tu. aaaaa

    ReplyDelete
  12. Tahniah dapat hadiah
    Harga emas tengah merundum sekarang

    ReplyDelete
  13. tahniah syaz,,, kita ada flask warna merah camni :p

    ReplyDelete
  14. tahniah..siap ada nama yang mahal tu

    ReplyDelete
  15. Nampak cantik warna gold pada flask tu . Nampak mahal ekslusif

    ReplyDelete
  16. uwaaa cantiknya tahniah syaz

    ReplyDelete
  17. Wow.. Cantiknya.. Tahniah ye...

    ReplyDelete
  18. cantikkkkkk.... jaga2 dah laa warna emas ramai yg memerhati hahahahha

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE