Wednesday, 29 September 2021

Moccona Freeze Dried Decaffeinated Instant Coffee | Wordless Wednesday





 

13 comments:

  1. Wah pelbagai dalam almari tu..boleh tukar2 minum..sedap ^_^

    ReplyDelete
  2. Sedapnya kopi. Tiba-tiba terbau kopi di sini

    ReplyDelete
  3. tudiaaaa...dah boleh jadi barista

    ReplyDelete
  4. mesti sedap bau dia bila buat air... akak jarang sangat ada nescafe atau jenis-jenis kopi kat rumah... kadang yg ada sejenis tu jelah kapal api hehehhe

    ReplyDelete
  5. Menarik kopi kasar macam ni. Dia light light coffee je.

    ReplyDelete
  6. sedap x kak syaz? syu xpernah cuba lg brand ni..

    ReplyDelete
  7. hanya nescafe classic tetap pilihan he hee

    ReplyDelete
  8. menarik ni decaf coffee tentu tak sakit kepala bila minum

    ReplyDelete
  9. Sedap tak?? Teringin juga nak try coffee ini.. hehehe

    ReplyDelete
  10. wahhhh kalah warung kopi ni ;-)

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE