Search This Blog

Saturday, September 12, 2020

Akibat Kuat Komen Orang

 Itulah, haritu dah pernah kena sekali (KLIK SINI), kali ni kena lagi.

Kena apa?


Kena loteri dengan Kak Fiezz lagi hehe..

Hari khamis parcel ni sampai. 

Alangkah gembira hatiku..gitu!


Rupanya kali ni K.Fiezz bagi humidifier.
Apa lagi, terus bungkus balik dalam plastik, bawak pergi ofis esoknya!


Dapat sekali dengan fragrance oil nya, wangi..i like!


Ampunkan penyapu hijau yang interframe kat belakang tu haha!


Jadi marilah kita pasang. 
Letak air, letak minyak pewangi dia, cucuk di CPU.
Ha.. harum gittew.. 

😄


Yeehaa!
Sekali lagi, terima kasih K.fiezz!

Yuk ramai-ramai visit blog K.Fiezz, komen-komenlah dekat blog beliau, mana tau ada rezeki korang pulak 
😄

Terima kasih K.Fiezz atas kesudian memberikan saya hadiah comel ini.

Disebabkan jadi top pengomen lagi di blog K.Fiezz, maka kali ni aku dapat humidifier pulak 😁

44 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah, cantik warnanya..

    ReplyDelete
  2. Comel sahaja humidifier.
    Haha semoga bersemangat Syaz komen blog orang.
    Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. isnyaallah semoga semangat ini tidak luntur hehe

      Delete
  3. haha kuat komen dapat hadiah kot. besttttt

    feel free utk join and meriahkan my giveaway here
    https://www.raydahalhabsyi.com/2020/08/preloved-giveway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Nanti komen la byk2 di blog abe kie juga sbb pd akhir thn ni abe kie akan bg topup kpd 7 pengomen teratas gitew!

    ReplyDelete
  5. komen pon dapat hadiah? Untong badan!

    ReplyDelete
  6. comelnya disfuser tu..letak dekat office best gak ni

    ReplyDelete
  7. Wah, tahniah Syaz. Hadiah pun ohsem

    ReplyDelete
  8. uish..kene gigih komen ni..HAHAHAHA.tahniah! alhamdulilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi selamat mengomen blog k.fiezz nanti ya cuya :D

      Delete
  9. wah, untungnya dapat si comel tu ^_^
    cuteeee wane biru lg..nk pinjam hahahaha

    ReplyDelete
  10. wow!!! ni mmg best hadiah ni !!! tahniah kak syaz

    ReplyDelete
  11. Tahniah..komen yg baik2 juga suatu doa yg dpt menambah rezeki 😁

    ReplyDelete
  12. Comelnya hadiah. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak. Tahniah kak

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. hihihi saya pun teruja tak habis lagi ni dapat hadiah ni ;)

      Delete
  14. tQ syaz rajin terjah & komen blog akak. Tue la untung tau rajin komen kat blog akak. ada peluang dpt hadiah. eh, ter promote pulak..selalu hadiah2 akak bagi mesti yang akak suka. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully ramai lagi akan merebut takahta itu dari saya heheh

      Delete
  15. waaa.... bestnyaa.. dah lama nak beli ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi nanti boleh la beli, tak pun mintak kat k.fiezz kikiki

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me